Hagvägen 6 – 5 – Heby kommun

Utgångspris: 2 300 000 kr

Beskrivning av Villa Hagvägen 6

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 112 m²
  • Byggår: 1974

Nu har ni chansen att förvärva en nyrenoverad enplans-villa i ett ostört läge i vackra Harbo. Inbjudande familjehem med en lummig och lättskött trädgårdstomt som inbjuder till lek, avkoppling och odling. Till huset hör även ett praktiskt vidbyggt garage med förrådsdel. Den stora familjen kan inreda garaget om ca 59m² till ytterligare ett sovrum, arbetsrum eller till en uthyrningsdel med en egen entré, hall, sovrum och ett badrum som idagsläget är ur funktion.

Bostadsytan om 112m² fördelar sig på en inbjudande hall, ett stort och öppet t kök perfekt för sociala stunder. Köket är designat för att umgås och laga mat tillsammans, med en matplats som rymmer större sällskap. Vardagsrummet, som ligger i direkt anslutning till köket, erbjuder en separat soffhörna och plats för ett matsalsbord. Från vardagsrummet kan ni ta er ut på baksidan och altanen i läge sydväst – perfekt för avkoppling och umgänge. Vidare finns tre stora sovrum som är smart placerade i en egen del av huset samt ett badrum.

Familjens bilar får dels plats i garaget som ligger i anslutning till huset, dels på den breda uppfarten.

Harbo är ett samhälle med bra kommunikationer till Uppsala och Östervåla. På orten finns förskola och fritidshem i kommunal regi samt grundskola från åk 1 – 6. Högstadiet går barnen i Östervåla. En matvarubutik – ICA Rylanders – vilka är också apoteksombud. Det finns även en Pizzeria/Restaurang och en god Thaivagn på Sankta Birgittas väg.

Här bor ni med mycket goda kommunikation med UL-bussar till Östervåla och Uppsala med halvtimmestrafik under vardagar och med ett flertal avgångar även helgtid. För dig som tycker om bad och fiske, finns det en mysig badplats vid Laksjön som ligger bara några kilometer bort från huset. Eller Tämnaren som ligger mellan Harbo och Östervåla, Tämnaren är Upplands största insjö med mycket fina fiskevatten och rikt fågelliv. För dig som motionerar finns fotbollsplan och gym vid Marmorvallen. Det finns även ishockeyrink (vintertid) vid Harbo skola och belysta motionsspår som ligger nära ICA och ett motionsspår vid Haga som under vintertid förvandlas till skidspår.

Från Uppsala åker ni läpmpliast väg 272 till Harbo, buss nr 844 går var 30:e minut.

Karta för Hagvägen 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-harbo-heby-kommun-hagvagen-6-21367672

Avstånd till vatten: 2300

  • Heby kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74047

Lämna en kommentar