Hagtorpskroken 4 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 5 475 000 kr

Beskrivning av Villa Hagtorpskroken 4

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 165 m²
  • Byggår: 2015

Friköpt gavelradhus i tre hela plan som ger gott utrymmen till familjen med fyra möjliga sovrum och väl tilltagna sällskapsytor. Det här är ett perfekt alternativ för dig som också tittar på bostadsrätter men söker ett alternativ till att få en lägre månadskostnad genom ett ägande. Låga driftskostnader med energiklass B som dessutom ger möjlighet till Grönt Bolån med ränterabatt.

Husets yta om 165 kvm fördelar sig på tre välplanerade våningsplan och till det har ni flera härliga uteplatser där ni kan njuta av sol och trädgård. Gavelläget gör att du har en större tomt som går runt hela husets gavel och med ljusinsläpp från gavelfönster. Tillsammans med den stilrena inredningen och den lättskötta tomten är detta ett boende utöver det vanliga, centralt beläget i Lindbacken med närhet till skola, förskola, Handelsbyn med ICA, apotek, vårdcentral, restaurang, frisör och gym. Busshållplatsen når du med en kortare promenad.

På entréplanet möts du av en hall med plats för familjens ytterkläder samt groventré till tvättstuga. Vidare finns härliga sociala ytor med ett rymligt vardagsrum som har utgång till altan och trädgård, på sommaren ger det här en fin förlängning av rummet. Köket bjuder in till matlagning med gott om ytor och här finns en halv köksö där du kan duka upp fördrink och tilltugg när era vänner kommer på besök. På entréplanet finns också ett stilrent helkaklat duschrum. En trappa upp möts du av ett allrum som blir en härlig plats för familjens filmkvällar och här finns tre sovrum, två jämnstora till barnen och ett master bedroom för föräldrarna med ingång till en rymlig klädkammare. Vidare finns ett rymligt badrum med hörnbadkar och plats över för t ex ett skötbord. Ytterligare en trappa upp når du detta hus mest unika rum – ett allrum med stora fönsterpartier och utgång till terrasser på var sida av huset. Här kan du ha ett lyxigt stort sovrum, det blir ett lite avskilt rum för de äldre barnen eller för dig som jobbar hemma har du en helt ostörd miljö att vara i.

Uteplatserna till detta hus är något utöver det vanliga. Med en tomt som går runt huset har du mer plats för odling och lek för barnen. På baksidan finns en altan med rakt söderläge som ger sol större delen av dagen. Och på vindsvåningen har du två härliga terrasser dit solen når hela dagen. Dessutom har du mycket fin utsikt, på den ena blickar du ut över ett naturområde framför huset på den andra blickar du ut över Lindbackens takåsar.

På uppfarten finns plats för två bilar. Här finns även ett isolerat förråd med fönster samt plats för uppställning av cyklar.

Huset är besiktat och försäkrat för dolda fel genom Anticimex – ”Trygga Hem”

Lindbacken är en väletablerad stadsdel som växt fram under den senaste 10 åren där stor möda har lagts på att skapa en miljö för hela familjen. Skola från FK till åk 5 och 4 förskolor är byggda i anslutning till områdets parker. Intill skolan finns en Idrottshall som ger plats åt många aktiviteter för områdets barn. Här finns även ICA butik med generösa öppettider och ett bra utbud samt postutlämning. Ett välkommen tillskott är nu Handelsbyn med Vårdcentral, Apotek, restaurang, gym, och frisör – servicen är nu komplett! Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cyke

Karta för Hagtorpskroken 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-lindbacken-uppsala-kommun-hagtorpskroken-4-21347080

Avstånd till vatten: 4800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75471

Lämna en kommentar