Hågavägen 51 – 9 – Uppsala kommun

Utgångspris: 22 700 000 kr

Beskrivning av Villa Hågavägen 51

  • Antal rum: 9
  • Storlek: 400 m²
  • Byggår: 2017

Välkommen till detta moderna timmerhus, som bjuder in till en livsstil där bekvämligheter möter det rustika, med synliga timmerväggar och träbjälkar, ensamt i sitt slag.

Här möts du av imponerande arkitektur och välplanerade utrymmen. Med sina sju sovrum och flera sociala ytor, inklusive ett stort matrum och vardagsrum med generös takhöjd upp till nock, breda golvplank och innerdörrar från sekelskiftet, erbjuder detta hem en harmonisk plats för både avkoppling och underhållning. Det välskötta köket är en dröm för den matlagningsintresserade med trevlig köksö, gott om arbetsyta och stort skafferi med bra förvaring och ett smart källsorteringssystem. Detta hus imponerar med sin extraordinära planlösning och flexibilitet. Med möjlighet till en separat uthyrningsdel på entréplanet och flera badrum fördelade över de olika våningsplanen, är det idealiskt för den större familjen. Tvättstugan ligger bekvämt på övervåningen i anslutning till sovrummen. Här finns även ett avskilt stort sovrum, med balkong och eget badrum med dusch och hörnbadkar samt walk in closet i anslutning från badrummet. Huset har generösa förvaringsutrymmen i källaren som lägger till en extra dimension av bekvämlighet, här finns även ett gym, stort allrum som bjuder in till gemenskap med familj och vänner.

Här bor du med en fantastisk trädgård av oändlig potential, med makalösa utsikt över Uppsala tack vare att huset är beläget på en höjd. Här finns flera uteplatser på både fram- och baksidan av huset som bjuder in till avkopplande stunder utomhus. Det idylliska orangeriet, den uppvärmda poolen på baksidan av huset skapar en perfekt plats för middagar och poolpartyn från vår till tidig höst. Dessutom finns en jordkällare som används som vinkällare och en utomhusjacuzzi som du kan sitta och njuta i under stjärnklar himmel.

Detta fantastiska hem är beläget i Håga med naturreservatet Hågadalen-Nåsten utanför husknuten. Det ger en känsla av att du bor på landet, trots att det bara tar cirka 10 minuter med bil till centrala stadskärnan. Vill du åka kollektivt går bussen 100 meter från huset och tar dig till centrum med täta turer från tidig morgon till sen kväll. Uppsala Naturbete https://www.uppsalanaturbete.com/ ligger i närheten. Där kan du köpa färska ägg och närproducerat av bl.a. lamm- och nötkött.


Det här är mer än bara ett hus – det är en plats där minnen skapas och livet firas. Med dess unika kombination av stil, komfort och funktionalitet, är detta huset något utöver det vanliga.
Kom och upplev allt vad denna bostad har att erbjuda och låt det bli ditt nästa drömhem.

Ett boende i en unik miljö med Hågahögen eller Kung Björns hög som den även kallas, och naturreservatet Hågadalen-Nåsten som granne. Här finns lämningar från både bronsålder och vikingatiden som gör detta område populärt att besöka. Här finns gott om motionsspår, sommar som vinter och fina separata ridleder. Hågadalen har också en rik flora, flera olika naturtyper och ovanliga växter. En promenad längs florastigen är en upplevelse för både stora och små.

För mer information och frågor kontakta ansvarig mäklare Tomas Östlund
070-3203234
[email protected]

Karta för Hågavägen 51

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-haga-uppsala-kommun-hagavagen-51-21332207

Avstånd till vatten: 3600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75263

Lämna en kommentar