Håbovägen 8 – 7 – Håbo kommun

Utgångspris: 8 750 000 kr

Beskrivning av Villa Håbovägen 8

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 260 m²
  • Byggår: 1921

Centralt i Gamla Bålsta är nu äntligen denna pärla till salu! Huset har de senaste åren renoverats omsorgsfullt med noga utvalda materialval där ingenting har lämnats åt slumpen. Den äldre charmen är bevarad och den invändiga takhöjden på ca 3 meter ger en pampig känsla. Huset har stora sociala ytor med kakelugn i matsalen och öppen spis i vardagsrummet.

Ny bergvärmepump installerades 2023. Alla avlopps- och vattenrör är utbytta. Även all el och samtliga fönster är nya. Fasaden är tilläggsisolerad, all panel och en del av syllen bytt. 2019 renoverades alla toaletter och badrum, bandfalsat plåttak monterades, grunden putsades, hängrännor och stuprör byttes. Det påkostade platsbyggda köket har granitbänkskivor och vitvaror från Smeg.

Hela tomten är inhägnad och den stora uppfarten är asfalterad. På tomten finns ett garage med en övervåning som kan användas som gästrum. Det finns ytterligare ett isolerat garage som är helrenoverat 2019. Under den finns en vinkällare. På den stora terrassen finns ett swim-spa från 2019.

Välkommen att höra av dig till mäklaren för mer information! Huset måste upplevas på plats! Endast privata visningar kommer att erbjudas.

Karta för Håbovägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-balsta-gamla-balsta-habo-kommun-habovagen-8-21333667

Avstånd till vatten: 1300

  • Håbo kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74634

Lämna en kommentar