Gustaf Kjellbergs väg 8 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.750.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gustaf Kjellbergsväg 8

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 79,6 m²
  • Byggår: 1993

// Välplanerad gavellägenhet- Balkong i söderläge // Hiss // Närhet till E4, Akademiska sjukhuset samt SLU // Bra cykelvägar till Centrum // Bra bussförbindelser till Centrum // Parkeringsplats ingår i avgiften // Toppenbra förvaringsmöjligheter (i klädkammare, + två förråd) // Tvättstuga på entréplan samt grov tvättstuga på gården som hör föreningen//

I natursköna och expansiva Ulleråker har ni äntligen möjligheten att förvärva denna ljusa och välplanerade 3:a om 79,6 kvm. Här erbjuds en hemtrevlig lägenhet med fantastiskt ljusflöde i genom hela bostaden. Vidare erbjuds luftiga sovrum, rymligt vardagsrum med utgång till fantastisk balkong i söderläge i ett privat läge med underbar utsikt över föreningens gård. Köket är fint med bra förvaring, arbetsyta samt ordentlig matplats. Till bostaden finner ni också ett stort badrum, samt toppenbra förvaringsmöjligheter i klädkammare, förråd direkt intill bostad, som med enkelhet kan nyttas till kontor, extra sovrum utifrån de behov just ni har. Stora plus för ytterligare förråd i intilliggande byggnad i nära anslutning till bostadshuset. Här har ni även lyxen med att parkeringsplats som ingår i avgiften och därmed en trygghet med garanterad plats för bilen.

Brf Lindparken är en stabil förening som tillhandahåller tvättstuga, cykelförråd, föreningslokal med kök, övernattningsrum för gäster samt bastu. Här bor du i naturskönt område med närhet till Fyrisån och med fina och bra cykelvägar in till centrum, SLU och Ångströms Laboratoriet. Ulleråker är ett populärt bostadsområde som lockar alla som vill bo med naturen runt knuten och samtidigt ha city på ett bekvämt avstånd. För dig som pendlar kommer du snabbt och enkelt ut på E4:an.

Varmt välkommen hem och trivas!
Vänligen kontakta ansvarig mäklare Gita Erlandsson för mer information.

Karta för Gustaf Kjellbergs väg 8

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-ulleraker-uppsala-kommun-gustaf-kjellbergsvag-8-20322015

Avstånd till vatten: 400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75643

Lämna en kommentar