Gustaf Kjellbergs väg 18 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.795.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gustaf Kjellbergs väg 18

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 93,1 m²
  • Byggår: 1993

Söker du det perfekta hemmet i harmoni med naturen och samtidigt nära stadens puls? Ditt sökande är över – välkommen till Gustaf Kjellbergs väg 18!

Denna fantastiska lägenhet i markplan kombinerar generösa sociala ytor med bekvämlighet. Bostadens planlösning fördelar sig på en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i garderober, tre rymliga sovrum samt två våtutrymmen för att förenkla vardagen. Här bor du med en social öppen planlösning med vardagsrum och matplats där bostadens uteplats enkelt nås från vardagsrummet. Vidare finns tre bra sovrum med goda möjligheter till förvaring samt en stor klädkammare.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och kabel-tv, till denna bostad hör även ett varmförråd i direkt anslutning till bostaden, samt ett kallförråd och en parkeringsplats! Dessutom erbjuder föreningen tre cykelförråd, tvättstugor i samtliga huskroppar, övernattningsrum för besök, samlingslokal, bastu och relaxrum – allt för att göra din vardag bekväm och lyxig.

Ulleråker, ett älskat och grönt område, ger både barn och vuxna en fridfull plats att kalla hem. Med vackra grönområden, charmiga promenadstråk och joggingspår blir varje dag en njutning. Fyrisån ligger bara en kort promenad bort, och den idylliska Lindparken erbjuder en historisk miljö för picknicks och avkoppling. För aktiva stunder finns cykel- och promenadvägar som leder dig till Ångströmslaboratoriet, SLU, Akademiska sjukhuset och mer.

Du är inte bara köpare av en lägenhet – du blir en del av Ulleråkers spännande utvecklingsfas. Visionen om ett modernt bostadsområde med fokus på miljö och hållbarhet tar form, och du kan vara med från början. Missa inte chansen att bli en del av detta!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att låta drömmen om ditt nya hem bli verklighet.

Karta för Gustaf Kjellbergs väg 18

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-ulleraker-uppsala-kommun-gustaf-kjellbergs-vag-18-21272540

Avstånd till vatten: 400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75643

Lämna en kommentar