Gulsparvsvägen 14 – 3 – Enköpings kommun

Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Villa Gulsparvsvägen 14

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 51 m²
  • Byggår: 1969

Varmt välkommen till denna underbara lantliga fastighet, perfekt för både åretrunt-boende och avkopplande fritidsbruk. Beläget i det populära området Dammkärret utanför Örsundsbro, erbjuder detta charmiga boningshus en genuin atmosfär med vackra trägolv och karaktäristiska spegeldörrar.

Huset rymmer två mysiga sovrum, ett inbjudande vardagsrum med en stämningsfull eldstad, samt ett hemtrevligt kök och en praktisk dusch/WC. Den trevliga tomten om 1665kvm bjuder in till avkoppling med sin soliga uteplats och många vackra perenna växter som pryder området.

För gäster eller extra utrymme finns en charmig gäststuga tillgänglig, tillsammans med bekvämligheter som en carport för din bil, en vedbod för förvaring av ved till eldstaden, en verkstadsbod för hobbyprojekt och en bastu för avkoppling och välbefinnande.

Här kan du verkligen njuta av lugnet under dina lediga dagar och njuta av det natursköna läget. Dessutom finns möjligheten till härliga bad på närliggande Alstabadet, som enkelt nås med cykel från fastigheten. Örsundsbro erbjuder alla bekvämligheter du behöver och utmärkta kommunikationer till närliggande städer som Uppsala, Enköping och Västerås.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren redan idag för mer information!

Karta för Gulsparvsvägen 14

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-orsundsbro-enkopings-kommun-gulsparvsvagen-14-21333233

Avstånd till vatten: 2200

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74963

Lämna en kommentar