Gudinge 261 – 5 – Tierps kommun

Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Villa Gudinge 261

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 119 m²
  • Byggår: 1976

Denna välhållna och rymliga 1½-plansvilla med sin charmiga braskamin i vardagsrummet är perfekt för den som söker ett lugnt och bekvämt boende. Belägen knappt 1 km från hamnen i Gudinge med sina pittoreska sjöbodar, erbjuder denna villa inte bara närhet till vacker natur, utan även möjlighet till sköna bad i närheten.

Huset är välskött och har en genomtänkt planlösning som skapar rikligt med utrymme för familj och gäster. Den öppna vardagsrummet ger en inbjudande atmosfär med den värmande braskaminen som centrum. Köket är ljust och modernt, utrustat med allt som behövs för matlagning och sociala sammankomster. Från början var här en enklare sommarstuga som 1998/99 byggdes ut och om till en villa med permanentstandard.

På övervåningen finns sovrum och allrum – perfekt för en växande familj eller gäster som vill ha sin egen privata sfär. Den stora trädgården erbjuder utrymme för lek och avkoppling, och det tillhörande garaget ger gott om plats för bilen.

Denna villa är en perfekt kombination av bekvämlighet och närhet till naturen, vilket gör den till ett idealiskt hem för den som vill njuta av bad och fridfulla omgivningar. Kontakta oss med din intresseanmälan redan idag!

Karta för Gudinge 261

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-hallnas-tierps-kommun-gudinge-261-21362146

Avstånd till vatten: 600

  • Tierps kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 81965

Lämna en kommentar