Grönviken 37C – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 6.198.000 kr

Beskrivning av Villa Grönviken 37C

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 138 m²
  • Byggår: 2023

Villa Lycke, 6 198 000 kr. Totalpriset innefattar tomt, lagfartskostnad, nyckelfärdigt hus i totalentreprenad, VA, el, fiber och bygglovskostnader.

Bygg nytt i Grönviken tillsammans med A-hus!

Som boende i Grönviken kommer du bo i en lantlig miljö men ändå endast ett fåtal minuter ifrån Gränby Centrum med bil. Vidare så finns här en gång och cykelbana som tar dig till populära Lindbacken och närheten till många förskolor, skola samt ICA-butik.

Med sina stora fönsterpartier och välplanerade 138 kvadrat är Villa Lycke i modern stil ett lika stiligt som trivsamt hem.

Redan i entrén känner du rymden och ljuset från vardagsrummet i Villa Lycke. Ovanför dig, ett ståtligt ryggåstak (tillval) som sträcker sig hela vägen från köket till de helglasade pardörrarna och breda fönstren mot er egen uteplats och trädgård. Det är också mot den du blickar ut när du vaknar i ditt sovrum – lyxigt utrustat med både privat badrum och klädkammare. I andra änden av huset ligger hemmakontoret med fönster mot framsidan. Här ligger även barnens helt egna del av huset, med två egna sovrum och ett stort rum att umgås med kompisar i. Ett hem för alla att längta till.

Bjurfors förmedlar endast tomten, entreprenadkontrakt skrivs med A-hus.
OBS Bilderna är endast exempelbilder och kan innehålla tillval som påverkar priset.

Karta för Grönviken 37C

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-gronviken-sverige-gronviken-37c-19226088

Avstånd till vatten:

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75594

Lämna en kommentar