Gröna gatan 27A – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gröna gatan 27A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 60,5 m²
  • Byggår: 1957

Välkomna till Gröna gatan 27 A, en unik och personlig bostad! Denna ljusa och välplanerade genomgångslägenhet om ca 61 kvm blandar charmiga 50-tals detaljer med moderna och industriella inslag. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till en inbjudande och inglasad balkong i sydvästläge, fräscht kök med välbevarad originaldetaljer i kombination med moderna inslag, här finns även matplats för minst 6 personer och två fönster som ger fint ljusinsläpp. Det stamrenoverade badrummet har guldfärgade väggar och tak, mosaikbeklädd vägg vid duschplatsen och svarta inredningsdetaljer. Sovrum med gott om plats för dubbelsäng och bra klädförvaring samt en välkomnande hall med mycket bra förvaring. Ni finner lägenheten näst högst upp i huset med ett lugnt läge med bilfri gård på båda sidor.

Bostadsrättsföreningen Riksbyggen brf Uppsalahus nr 7 är en välskött och stabil förening med ett lugnt och bra läge. Uppvärmningen sker via bergvärme vilket bidrar till byggnadernas låga energiförbrukning. Sommartid grönskar innergårdarna vackert och de är belägna en bit ifrån trafikerade gator och erbjuder trädgårdsmöblemang, grillplatser och välutrustade lekplatser. De gemensamma utrymmena består bl.a. av tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsförråd, hobbyrum samt relaxdel med bastu. Det finns också p-platser och garageplatser i föreningen.

På Gröna gatan 27 A bor du med ett lugnt och bra läge i den populära stadsdelen Salabacke med bekväm närhet till det mesta. Byggmästarparken och Källparken finns i omgivningarna och även goda servicemöjligheter vid Brantings torg och Årsta centrum. Till Gränbystaden, med allehanda servicemöjligheter och nöjesutbud, tar du dig bekvämt via en lätt promenad. Du cyklar snabbt till city och busshållplats finns i närområdet. Med bil är det ett bekvämt pendlarläge via närliggande påfart till E4:an.

Karta för Gröna gatan 27A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-salabacke-uppsala-kommun-grona-gatan-27a-21350544

Avstånd till vatten: 2400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75436

Lämna en kommentar