Gripenbergsvägen 6 – 2 – Tierps kommun

Utgångspris: 1 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gripenbergsvägen 6

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 55 m²
  • Byggår: 1958

Rymd, ljus och fina ytskikt är synonymt med denna stora 2:a samt balkong i bästa sydvästläge som ger er kvällssol! Här är det bara att flytta in och trivas.

Välkommen till en mycket fin bostad på andra våningen i populära Brf Äpplet, en välskött förening där allt ingår i månadsavgiften förutom försäkring. Lägenheten ligger centralt i Tierp längs en lugn gata med lite biltrafik och balkongen vetter mot innergården för grön utsikt. Här bor ni i en förening med god ekonomi samt gott skick på föreningens byggnader. Här har flertalet stora renoveringar utförts de senaste åren såsom takbyte, nya fönster, omdränering av grunden och säkerhetsdörrar till alla lägenheter.

Lägenhetens 55 kvm disponerar en fin mindre hall med avhängningsmöjligheter och garderob, härifrån nås köket. Längre in i lägenheten når ni den inre hallen som leder till vardagsrummet, badrummet och sovrummet. Köket är ljust och fint med gott om arbetsytor och förvaring, här finns även plats för matbord intill fönster. Vardagsrummet är väl tilltaget med gott om utrymme för både soffgrupp och matsalsmöbel. Från vardagsrummet nås balkongen genom dubbeldörrar, på sommaren kan njuta av kvällssolen på balkongen. Badrummet är helkaklat och erbjuder bland annat golvvärme, tvättmaskin och infällbara duschväggar i duschen. Sovrummet är mycket trivsamt med fina färger på väggarna, härlig rymd och inbyggda garderober.

Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

Karta för Gripenbergsvägen 6

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-tierp-tierps-kommun-gripenbergsvagen-6-21327518

Avstånd till vatten: 650

  • Tierps kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 81538

Lämna en kommentar