Grindstugegatan 5 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Grindstugegatan 5

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 48,5 m²
  • Byggår: 2023

Välkommen till Grindstugegatan 5 i vackra Rosendal, Uppsala. En perfekt utformad lägenhet till dig som söker ett bekvämt boende i en attraktiv och expansiv stadsdel. Med sina 48,5 kvadratmeter och smarta planlösning erbjuder den en praktisk och funktionell livsstil!

Lägenheten är smakfullt utformad med moderna detaljer och högkvalitativa materialval som ger en känsla av stilfullhet. Här kan du njuta av en naturlig belysning genom de stora fönstren, som även ger en härlig utsikt över omgivningen. Det välplanerade köket är utrustat med allt du behöver och tillräckligt med förvaringsutrymme för att möta de flestas behov. Badrummet kommer inte göra dig besviken, lägenheten har aldrig varit bebodd tidigare och du har nu möjlighet att ha den äran.

Lägenheten är belägen i Rosendal, en populär och attraktiv stadsdel som erbjuder närhet till natur, grönområden och samtidigt har utmärkt anslutning till Uppsala centrum. Med bekvämt avstånd till kollektivtrafik, affärer, restauranger och andra bekvämligheter är detta ett idealiskt läge för den som söker både stadsliv och naturnära upplevelser. För dig som gillar att motionera eller promenera finns det vackra parker och grönområden i närheten, stadsskogen är ett stort parkområde men bär genom sin storlek och karaktär likheter med en mellansvensk blandskog. I området finns mycket goda möjligheter till ett aktivt ute- och friluftsliv. Här kan du utöva löpning, utegym, svampplockning, vandring och barnaktiviteter men också vandra i Carl von Linnés spår och på vintern. Det är här du åker längdskidor i elljusspåret.

Rosendal har blivit ett nav för Uppsalas studenter tack vare sin för studenter, fördelaktiga geografiska position men också för sin moderna framtoning. Är du student eller kanske letar din första bostad, då får du inte missa den här bostaden.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Karta för Grindstugegatan 5

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-rosendal-uppsala-kommun-grindstugegatan-5-21342081

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75257

Lämna en kommentar