Grindstugegatan 2 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 5.195.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Grindstugegatan 2

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 130 m²
  • Byggår: 2019

Etage – vinkällare – uthyrningsdel – takterrass – bastu – orangeri.

Etagelägenhet i ett av Rosendals finaste hus med uthyrningsdel för en kostnadseffektiv boende ekonomi.
Vinkällare, takterrass, orangerier en Brf utöver det vanliga!
I ett av Rosendals finaste hus, Brf Grindstugan med guld glimrande balkonger finns nu möjlighet för nästa familj att skapa sina drömmar och tillvaro. Lägenheten har 130 kvm i två plan. Två balkonger som vetter mot BMC och City. Uthyrningsdel som är helt separat från lägenheten, med egen ingång på övervåningen, gör att boendekostnaden kan bli mycket fördelaktig. Inkomsten för uthyrningsdelen har hittills varit 8 900 kr per månad.

Planlösningen erbjuder hall med klinker och gott om möjligheter för att hänga av ytterkläder, skor och väskor i garderob. Sovrum/arbetsrum med fönster ut mot loftgången utanför. Badrum med duschhörna, kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Stora fönster och två altandörrar ut till balkong ett. På övre planet finns två sovrum med inbyggda garderober, båda med fönster och altandörrar ut mot balkong nummer två. Uthyrningsdelen, som i dagsläget är helt avgränsad med ingång från våning 2, har öppen planlösning mellan kök och rummet, badrum med duschhörna och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Här är en föreningen att verkligen trivas i. Här erbjuds du en 300 kvm takterrass, vinkällare med eget vinskåp bakom skiljevägg i glas där temperaturen är precis lagom för vinerna, vinkällaren ligger i samma trapphus som lägenheten, två orangerier samt en bastu med relaxavdelning högst upp i huset i grann trapphuset. Dessa exceptionella gemensamhetsanläggningar bokas lätt med ett klick via föreningens bostadsapp. I byggnaden ligger även Rosendals populäraste konditori Leijon samt restaurang Elma. Det finns en el-cyklel tillgänglig för föreningens medlemmar, bergvärme samt solceller på taket. Handla gör du bekvämt i Hemköp alldeles intill lägenheten, i samma hus som du parkerar din eventuella bil.

Rosendal – nära till allt. På 15 minuter cyklar du ner till centrum. Här bor du granne med Stadsskogen, bra träningsmöjligheter finns både utomhus och inomhus. På USIF Arena spelar du tennis, padel, gymmar eller går på gruppträning. One Way erbjuder också fin träning. Rosendal växer så det knakar med spännande byggprojekt och många olika storlekar på bostäderna. Fullt av energi. ICA, Hemköp, restauranger, apotek, Handelsbanken, Blomsterlandet mm gör att det mesta du behöver finns i din direkta närhet. Kvarteret, är som en butik i ett vardagsrum med inspiration ifrån Central Perk Cafét från Vänner. Här ordnas vinprovning, standup comedy och musik quiz, och har blivit en knytpunkt i området Rosendal.

Akademiska, Ultuna, SLU och Ångströms ligger inom bara några minuter. Inom bekvämt avstånd finns även förskolor, grundskolor och gymnasium. Du som pendlar tar dig snabbt till E4:ans påfart på bara 5 minuter. Stadsskogen och Hågadalen är nära, för dig som vill vara närmare naturen, längs fyrisån finns fina vägar för dig som vill promenera, springa eller cykla.

Välkommen till föreningen som erbjuder något alldeles extra till sina medlemmar!
Informationen kommer att kompletteras med bilder inom kort. Kan detta vara ditt nästa drömboende? Tveka inte att höra av dig till mig redan idag!

Karta för Grindstugegatan 2

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-rosendal-uppsala-kommun-grindstugegatan-2-20335915

Avstånd till vatten: 1000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75257

Lämna en kommentar