Greta Arwidssons väg 121 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 995 000 kr

Beskrivning av Radhus Greta Arwidssons väg 121

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 119 m²
  • Byggår:

Här erbjuds en fantastisk möjlighet att förvärva ett nyproducerat radhus om 119 kvm i populära Fornby, Gamla Uppsala. Det är ett välplanerat hem med flexibel planlösning som har potential till fyra sovrum. Bostaden är okomplicerad och bekväm med fjärrvärme som bidrar till låga boendekostnader.

Du välkomnas av en inbjudande entré, med extra plats för en barnvagn och en stor skjutdörrsgarderob, som leder till ett rymligt kök med generöst utrymme för matlagning och servering. Ett luftigt vardagsrum öppnar upp mot en altan på baksidan, perfekt för avkoppling och umgänge. På entréplanet finner du även ett badrum komplett med tvättmaskin och torktumlare. På övervåningen finns för närvarande två sovrum, allrum med en fransk balkong och ett stort badrum med badkar. Här finns också en stor klädkammare med utmärkta förvaringsmöjligheter.

Framsidan av huset ger plats för parkering samt ett isolerat förråd om ca 6 kvm. Baksidan erbjuder en stor altan, perfekt vid större sällskap och varma sommarkvällar.

Fornby är ett trivsamt område med många barnfamiljer. Förskola finns i kvarteret och skola erbjuds både i Gamla Uppsala och Nyby. Bussen tar dig enkelt till city om du inte väljer att cykla på 15 minuter. Pendlarläget för dig som ska till Stockholm eller Gävle är bra, påfarten till E4:an ligger lättillgängligt. Närheten till Gränbystaden, Uppsalas största handelsplats och sportanläggningar är andra fördelar med att bo här.

Välkommen på visning!

Karta för Greta Arwidssons väg 121

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-4rum-gamla-uppsala-uppsala-kommun-greta-arwidssons-vag-121-21294785

Avstånd till vatten: 1900

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75443

Lämna en kommentar