Grävlingens väg 1 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Villa Grävlingens väg 1

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 70 m²
  • Byggår: 1998

Sjöutsikt direkt vid banan – Hörntomt – Låga driftskostnader!

Välkommen till detta unika fritidshus med åretrunt standard beläget vid Burvik Golf Resort! Här integreras boende, golf och natur på ett sällsynt sätt. Upptäck en taktiskt utmanande golfbana med erkänt fina greener som smälter samman med den vackra Roslagsnaturen. Området erbjuder en mångfald av landskap med ängar, enebackar och majestätiska ekar, allt med den vackra sjön Sottern som grannskap.

Från den stora altanen med sitt privata läge öppnar sig en magnifik utsikt över det 13:e hålet och sjön Sottern. Här avnjuter du många härliga middagar i underbar miljö. Inne i bostaden finner du 70 kvadratmeter boarea, komplett med ett modernt och fräscht kök som nyligen renoverats. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en känsla av rymd och ljus. Från vardagsrummet når du även uteplatsen, perfekt för stora sällskap att njuta av gemenskapen i.

Det moderna badrummet har också nyligen genomgått en renovering, och här finns även två bekväma sovrum för god nattsömn. För extra utrymme och flexibilitet finns en vinterbonad gäststuga på ca 30 kvm, komplett med köksdel, badrum, allrum och sovrum. Eventuellt kan tillbyggnad ske som bygger ihop gästhuset med stora huset och som kan addera ytterligare något rum och mer boarea.

Låga driftskostnader, solceller och självklart finns fiber indraget!

Tomten är en hörntomt och har ett av de bästa lägena längs banan. För golfentusiasten erbjuds möjligheten att parkera golfbilen på fastigheten, vilket gör det enkelt att ge sig ut på banan och njuta av spelet. Men Burvik erbjuder inte bara golf – här finns även andra nöjen såsom golfrestaurang, footgolf och padel.

För den som älskar utomhusaktiviteter finns det oändliga möjligheter till rekreation. Utöver golfbanan kan man njuta av bad, fiske, skidåkning, skogspromenader och bär- och svampplockning. Vackra vandringsleder och skidspår på vintern gör området till en friluftsentusiasts paradis.

Edsbro, beläget ca 6 km bort, erbjuder bekvämligheter såsom mataffär, restauranger och skolor upp till årskurs 6. Dessutom finns ett rikt föreningsliv för både idrott och kultur. Bra bussförbindelser finns också med Stockholm och Uppsala, vilket gör det enkelt att ta sig till andra närliggande områden.
Bara 6 km från Burvik ligger Knutby, en charmig ort med ett livligt föreningsliv som erbjuder aktiviteter inom idrott, kultur och hembygd. Här finns allt du behöver i vardagen, inklusive mataffär, bensinstation, förskola, skola och restaurang.

Missa inte chansen att bo i detta underbara hus med enastående golf- och naturupplevelser precis utanför dörren!

Anmäl ditt intresse via formuläret redan idag – Bostaden kan komma att säljas innan öppen visning.

Karta för Grävlingens väg 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-burvik-uppsala-kommun-gravlingens-vag-1-21334036

Avstånd till vatten: 550

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74198

Lämna en kommentar