Gräslöksgatan 28 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gräslöksgatan 28

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 63 m²
  • Byggår:

Här finner du en nyrenoverad tvåa med stor balkong i västerläge. Med sin praktiska planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en social atmosfär utan att för den delen tumma på arbetsytorna eller förvaringen. Vidare finner ni ett rymligt sovrum med inbyggda garderober, en innerhall som lämpar sig perfekt som en liten arbetshörna och ett stamrenoverat badrum. Genomgående fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna skapar ett ljust och luftigt boende. Här bor du bekvämt en trappa upp i ett lugnt område och i en stabil förening. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten samt bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg om 100 kr/månad tillkommer för tv och internet. El debiteras via föreningen i efterhand genom kollektivt avtal.

I HSB Brf 53 Gräslöken finner du en populär bostadsförening med stor gemenskap!
Gräslöken är Uppsalas största förening men trots sin storlek är den fortfarande solid. Här får du fördelar så som gemensamma ytor med tennisplaner, gym, flera tvättstugor, övernattningsrum, hobbyrum, pingislokal samt bastu. Flera bekvämligheter att njuta utav som också tas hand om ordentligt av föreningen. Allt för att skapa en extra gemytlig känsla.

Runt knuten finner du den vackra Årstaparken som är en av Uppsalas största parker och erbjuder upplevelser för alla åldrar som till exempel en stor lekplats, BMX – bana, stora grönområden samt en äppellund. Gott om plats för lek!

I Årsta bor du nära expansiva Gränby Köpstad med alla de bekvämligheter som kan tänkas önska. Uppsalas största handelsplats erbjuder livs, shopping, restauranger, apotek, frisör samt gym för att bara nämna några. På fina cykelvägar når du stadskärnan med universitet samt resecentrum åt andra hållet.
För den som pendlar via bil når du enkelt E4:n både norr och södergående. God kommunikation finns också via stadsbuss som stannar i området.

Karta för Gräslöksgatan 28

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-arsta-uppsala-kommun-grasloksgatan-28-21343910

Avstånd till vatten: 2700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75446

Lämna en kommentar