Gränsgatan 40 – 5 – Knivsta kommun

Utgångspris: 4 195 000 kr

Beskrivning av Radhus Gränsgatan 40

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 136 m²
  • Byggår: 2005

Varmt välkomna till Gränsgatan 40 och detta stora och välskötta gavelradhus från 2005 om 136 kvm i äganderättsform. Då det är en gaveltomt om 407 kvm så får man stora härliga gräsytor, dessutom kan man praktiskt gå mellan fram- och trädgårdssida utan att behöva gå genom huset. Det stora vardagsrummet är hela 30 kvm och möjlighet finns att dela av det för att skapa ytterligare ett sovrum eller arbetsrum, om man önskar det. Nu ryms enkelt såväl matgrupp som mysig soffhörna här. Ett enhetligt nåtat golv ger entréplanet en fin karaktär och binder samman hall, kök och vardagsrum. Vit skåpinredning i köket som har en ljus och fin matplats, intill ett större fönsterparti, med utsikt mot altanen intill entrén. Det helkaklade duschrummet på entréplan är renoverat 2015 och på övre plan finns ett stort helkaklat badrum med hörnbadkar. Klädvårdsavdelning och praktisk groventré i ett. På det övre planet finns tre rymliga sovrum, ett mysigt allrum/tv-rum samt två bra klädkammare med mycket goda förvaringsutrymmen. På övre plan är det enhetligt ekparkettgolv och genomgående fina färgval i samtliga rum.

Uteplats med morgonsol intill entrén utanför köket. Altandäcket sträcker sig runt gaveln på huset till trädgårdssidan där den stora altanen är delvis under tak. Njut av en lättskött trädgård i soligt läge med gräsmatta, äppelträd, plommonträd och rabarber. Den gröna häcken mot gatan ger ett bra insynsskydd. Fiber är indraget.

Parkering i carport och på asfalterad uppfart framför huset. Ett rymligt förråd ligger i direkt anslutning till carporten.

*** SE GÄRNA LÄNKARNA TILL Helikoptervy & 3D visning i bildmenyn eller under dokument & länkar för att uppleva ytterligare en dimension av bostaden och läget innan ni bokar in er på visning. ***

I Alsike bor du barnvänligt med både förskolor/skolor och service som COOP, Sushi restaurang och gym inom promenadavstånd. Bokstavligen runt hörnet finns pizzeria, minilivs och paketombud. Du har även nära till naturen med rekreation och både Mälaren och sjön Valloxen erbjuder bad sommartid och skridskoåkning vintertid. I Alsike bor du med utmärkta kommunikationer, bussen till Uppsala tar ca 25 minuter och till Knivsta station tar det ca 10 min, härifrån tar du dig snabbt och smidigt till Uppsala, Arlanda och Stockholm.

Välkommen att höra av dig för mer information och visning!

Karta för Gränsgatan 40

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-alsike-knivsta-kommun-gransgatan-40-21332032

Avstånd till vatten: 1500

  • Knivsta kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74146

Lämna en kommentar