Granitvägen 14 A – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.895.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Granitvägen 14 A

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 101 m²
  • Byggår:

För dig som är minst 55 år ung erbjuds nu denna luftiga och välplanerade 4:a med bekvämt läge intill Västertorg i Eriksberg. Huset uppfördes 1999 och lägenheten är i ett mycket välskött originalskick med golv av ekparkett, helkaklat badrum och stilrent kök med intilliggande matrum. Bostaden är synnerligen väl utformad med ljusinsläpp från tre håll och inglasad balkong med sol eftermiddag och kväll. I lägenheten finns också ett rymligt förråd så du kan ha alla dina saker lättillgängliga.

Föreningen har en fin tvättstuga vid entrén, liksom en skyddad innergård som nås från plan 1 med växtlighet, sittplatser och grillmöjlighet. Detta blir en naturlig och mycket uppskattad samlingsplats under sommarmånaderna. Dessutom finns samlingslokalen ”Salongen” i markplan där det regelbundet ordnas olika sociala aktiviteter för de som vill. Här finns även ett övernattningsrum för eventuella gäster som stannar några dagar, liksom kök och wc. Parkering erbjuds i låst kallgarage, även detta i markplan.

Lägenheten tillhör en bostadsrättsförening för medlemmar som fyllt 55 år.

Läget är utmärkt med närhet till all den service som erbjuds vid Västertorg. Här finns bland annat tillgång till två matbutiker, bibliotek, restaurang, apotek, vårdcentral och folktandvård. Tre busslinjer har sina hållplatser i nära anslutning till fastigheten vilket gör det enkelt att ta sig ner på stan, samtidigt som närheten till naturen är påtaglig. I grannskapet finns också Träffpunkt för äldre och lunchservering för äldre.

Kommer det unga gäster med spring i benen på besök under helgen är det perfekt med närheten till en skolgård för lek och bus. Tar ni er en liten bit längre bort från huset finns ett smörgåsbord av möjligheter till rekreation i bland annat Stadsskogen, Hågadalen och Nåsten.

Varmt välkommen till ditt nya hem!

Karta för Granitvägen 14 A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-eriksberg-uppsala-kommun-granitvagen-14-a-21293057

Avstånd till vatten: 2700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75243

Lämna en kommentar