Grandungevägen 10 – 8 – Uppsala kommun

Utgångspris: 8 495 000 kr

Beskrivning av Villa Grandungevägen 10

  • Antal rum: 8
  • Storlek: 235 m²
  • Byggår: 1974

Flytta in och njut i denna pedantiskt omhändertagna villa med exklusiva attribut och en totalyta om 295 kvm. Högt belägen och fri från insyn på en mycket lugn och barnvänlig gata. Den stora trädgården designades och omarbetades av fackmän 2016 och har, bland annat, vackra planteringar, automatiskt bevattningssystem och fin stenläggning. En livskraftig häck av Avenbok ramar in trädgårdens sydvästra del och skänker full avskildhet. Baksidan vetter mot ett naturområde som gör att du har nära till rekreation, oavsett om du nyttjar motionsspåren eller strövar över stock och sten. Den stora carporten har plats för två bilar och är utrustad med laddare för elbil. Trots det lugna läget är det promenadavstånd till välsorterade livsmedelsbutiker, apotek, förskolor, skolor, busshållplatser och idrottsanläggningen vid Valsätra IP. I det närbelägna området Rosendal finns flera gym och en fin anläggning för både tennis och padel.

Nuvarande ägare har låtit bygga om entréplanet med hjälp av arkitekt och fackmän och det har en öppen, luftig, planlösning. I det platsbyggda köket från exklusiva Kvänum bereder du maten på den långa bänkskivan i marmor medan du blickar ut över grannskapet nedanför. Tillagningen sker med en 90 cm bred induktionsspis med dubbla ugnar från italienska Ilve, som sedan 1950-talet tillverkar spisar för hand på beställning i sin fabrik i Campodarsego. Som komplement till denna matlagningsjuvel har du under den andra köksbänken en ångugn från Miele. Köket ger en påtaglig känsla av lyx och är i naturlig förbindelse med det spatiösa vardagsrummet. De båda rummen är enbart åtskilda av en rejäl murstock som erbjuder förhöjd mysfaktor och möjlighet till en sprakande brasa. Entréplanet rymmer även ett rum som ägaren disponerar som bibliotek, men som lika gärna kan bli ett sovrum. Vidare finns både ett stort badrum samt en gäst-wc i anslutning till den rymliga hallen.

En trappa upp möts du av ljuset från takkupan som sprider sig i ett generöst allrum med utsikt mot trädgården i sydväst. Från allrummet når du två sovrum på ena sidan och ett master bedroom på den andra. Utöver skjutdörrsgarderoben i master bedroom finns ytterligare förvaring i en effektivt inredd klädkammare på övre plan, liksom ett duschrum med wc.

Även souterrängplanet har ritats om av arkitekt, och är nyligen delvis renoverat. Detta inrymmer, bland annat, en möjlig uthyrningsdel som är utrustad med duschrum, wc och ett utrymme med alla förberedelser gjorda för kök. Lägenheten har till och med en egen öppen spis, privat entré och en ytterdörr som skiljer den från resten av huset. Här kan en eventuell hyresgäst dessutom vistas på egen stenlagd uteplats, väl avskild från resten av trädgården. Således är möjligheterna för generationsboende, uthyrning eller tonårsavdelning mycket goda.

Trädgården är både vacker och välskött och bevattningssystemet är perfekt om du emellanåt befinner dig på annan ort under delar av sommaren.

Välkommen att boka in dig på visning!

Karta för Grandungevägen 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-norby-uppsala-kommun-grandungevagen-10-18816438

Avstånd till vatten: 2800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75646

Lämna en kommentar