Gränbyvägen 4B – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gränbyvägen 4B

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 108 m²
  • Byggår: 2012


Varmt välkomna till denna rymliga fyrarummare med dubbla balkonger – varav den ena inglasad, hiss från markplan och närhet till det breda serviceutbudet som Gränby Centrum erbjuder. Lägenheten har genomgående en hög standard och erbjuder av stora sociala ytor med ett härligt ljusinsläpp!

Planlösningen erbjuder tre sovrum, genomgående gott om förvaring i garderober och klädkammare, två helkaklade badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt två härliga balkonger.

Välskött HSB-förening med god ekonomi. Förutom de ypperliga förvaringsmöjligheterna i lägenheten har varje lägenhet ett källarförråd. Föreningen har dessutom en övernattningslägenhet som de boende kan boka!

Här bor ni citynära med ett mycket trevligt läge med närhet till såväl city som Gränby Centrum. Gränby Centrum erbjuder all tänkbar service som restauranger, caféer, matbutiker, biograf samt utmärkt shopping. På bekvämt promenadavstånd finner du Gränbyparken med stora grönområden, livsmedelsbutiker och 4-H gård. Belysta cykel- och promenadvägar till och från city. Utmärkt pendlarläge med täta bussförbindelser och kort körsträcka till E4:ans norra påfart.

Välkommen!

Karta för Gränbyvägen 4B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-granby-backe-uppsala-kommun-granbyvagen-4b-21333941

Avstånd till vatten: 2500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75432

Lämna en kommentar