Gränby bilgata 28 – – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gränby bilgata 28

  • Antal rum:
  • Storlek: 48 m²
  • Byggår:

Välkommen till din nya hemtrevliga oas högst upp i Meteorologen. Denna 48 m2 stora lägenhet är en smart designad bostad som erbjuder både komfort och funktionalitet.

När du kliver in möts du av en ljus och öppen planlösning där vardagsrummet smälter samman med det moderna köket. Den generösa fönsterfronten släpper in naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Köket är fullt utrustat med moderna apparater och smarta förvaringslösningar, vilket gör det till en kulinarisk lekplats för den matintresserade.

Det rymliga sovrummet är en fridfull reträtt med gott om plats för en dubbelsäng och förvaring.

Badrummet är smakfullt utformat med moderna detaljer och bekvämligheter. En egen kombimaskin (tvättmaskin/torktumlare) erbjuder praktiska lösningar för vardagslivet.

Denna lägenhet högst upp på femte våningen har en trevlig balkong som vetter mot söder. Perfekt för snabba promenader i närliggande parker eller för att njuta av gemenskapen på den gemensamma takterrassen med en enastående utsikt över Uppsala.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet på 48 m2 en harmonisk kombination av modern design och praktisk funktionalitet, vilket gör den till det perfekta hemmet för en bekväm och trivsam livsstil. Välkommen till ett liv i Meteorologen, där varje dag känns som en nystart i din egen privata oas.

Karta för Gränby bilgata 28

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-48m2-granby-uppsala-kommun-granby-bilgata-28-21310896

Avstånd till vatten: 2300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75431

Lämna en kommentar