Granbacksvägen 39 – 5 – Håbo kommun

Utgångspris: 3 295 000 kr

Beskrivning av Radhus Granbacksvägen 39

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 115,6 m²
  • Byggår: 2017

Visning söndag 16/6 kl.15.40! Varmt välkomna till ett av områdets bästa hörntomter. Här bor du ogenerat med en hög häck och gott om gräsmatta för barnens aktiviteter samt ett enastående solläge. Här finns även altan samt ett praktiskt förråd som ger er extra utrymme.

Huset har genomgående modern standard med fina ekparkettgolv och målade väggar. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, praktiskt tvättstuga, två helkaklade badrum, ett på varje våningsplan, vilket ger er extra bekvämlighet och flexibilitet i ert boende. Med fyra sovrum och en klädkammare till ett av dem finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa.

Stranden som ligger ett par minuters gångväg bort erbjuder klippbad, långgrund strand och härliga grillplatser. I anslutning till badplatsen ligger skogen med härliga promenadstigar och utsikt över Mälaren.

Fotbollsplan och lekplats finns i området vilket gör detta till det perfekta läget för en aktiv familj. Även förskola ligger precis i närheten.

Med endast 6 minuters bilfärd når ni Bålsta centrum där ni hittar allt ni behöver – matbutiker, butiker, service och pendeltåg/tåg. För den som reser med bil är det smidigt att nå E18.

Tveka inte att kontakta oss för en visning av detta underbara hem!

Karta för Granbacksvägen 39

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-balsta-frosundavik-habo-kommun-granbacksvagen-39-21313247

Avstånd till vatten: 400

  • Håbo kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74637

Lämna en kommentar