Gotlandsresan 146 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.295.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gotlandsresan 146

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 68,5 m²
  • Byggår: 1989

Välkommen till denna fina och ljusa gavellägenhet med stor uteplats i soligt söderläge i populära och barnvänliga Sävja!

Lägenheten har genomgående parkettgolv och fina ytskikt. Den bjuder på en rymlig hall, ett luftigt vardagsrum där ljuset flödar in från stora fönsterpartier, helrenoverat badrum ca 2012 med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt handdukstork, fint kök med matplats, sovrum med gott om förvaring i två dubbelgarderober och plats för dubbelsäng samt inredd klädkammare med ingång från hall och gott om förvaring i praktiskt uppsatt hyllsystem. I vardagsrummet finns plats både för den stora soffgruppen och matsalsbord om så önskas. Från vardagsrummet finns öppning ut mot en rejäl uteplats med underhållsfri komposittrall i härligt söderläge där du har sol från dag till kväll – perfekt plats för den som vill sitta ute och njuta av solens strålar under hela sommaren eller varför inte bjuda sina vänner på grillfest. Detta boende passar utmärkt även för dig som har hund eller katt och lätt vill ha tillgång till att smidigt ta sig in och ut ur bostaden. I lägenheten har all el dragits om och ny elcentral finns.

Lägenhetsinnehavaren har tillgång till ett förråd i källaren.

Riksbyggen Brf Uppsalahus nr 30 innehåller flera gemensamhetsutrymmen såsom träningslokal, pingisrum, torkrum, bastu, tvättstugor och cykelförråd. Föreningen har även fina grillplatser och lekplatser.

I närområdet finns lekplatser och den stora lekplatsen Sara Lisas Park ligger i närheten. Det är bara några hundra meter till förskola och skola upp till årskurs 9. Här har du även närhet till naturen och vackra strövområden i naturreservatet kring Lunsenskogen. I området finns också all tänkbar service såsom mataffär, vårdcentral, apotek och restauranger. Det är dessutom mycket bra bussförbindelser och cykelvägar in till centrala Uppsala.

Karta för Gotlandsresan 146

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-savja-uppsala-kommun-gotlandsresan-146-21272804

Avstånd till vatten: 1500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75754

Lämna en kommentar