Götgatan 20A – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 350 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Götgatan 20A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 19 m²
  • Byggår: 1946

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är ”Först-till-kvarn-principen” som gäller. Kontakta mäklaren för visning.

Trivsam och studentvänlig lägenhet med mycket låg avgift i populära Luthagen. Smart planerad lägenhet med perfekt läge i Luthagen, precis intill Ekonomikum och med bekvämt gångavstånd till Uppsala city. Denna bostad är perfekt som en studentbostad, första boende eller varför inte en övernattningslägenhet med närhet till allt som Uppsala har att erbjuda. Här får ni en praktiskt lägenhet som rymmer allt ni önskar, med en luftig känsla tack vare takhöjden på ca 2,7 m och i ett genomgående ljust och fräscht skick.

Planlösningen fördelar sig på ett rymligt rum med sovloft vilket frigör yta till både soff- och matgrupp samt annan önskad möbel. Behändigt kök med bra utrymme och modern utrustning som bl a spishäll samt helkaklat badrum.

Här bor ni i en mycket trivsam förening som erbjuder boende bl a tillgång till en stor och grönskande innergård med trädgårdsmöbler och utegrill. Belägen i ett lugnt och attraktivt område med härliga parker och promenadstråk endast ett stenkast från huset, samtidigt som du också har nära till många av Uppsalas bästa restauranger, butiker och stadens puls. Ni når centrala Uppsala med en kort promenad på endast några minuter, på vägen kan ni passa på och promenera längs med Fyrisån och dess vackra allé. Nära till Ekonomikum och andra universitetsinstitut samt nationslivet.

Lägenheten är redo för inflytt när ni önskar!

Karta för Götgatan 20A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-framre-luthagen-uppsala-kommun-gotgatan-20a-21355112

Avstånd till vatten: 150

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75222

Lämna en kommentar