Götgatan 12b – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Götgatan 12b

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 30,4 m²
  • Byggår: 1959

Välkommen till Götgatan 12B i främre Luthagen.

Lägenheten är i toppskick med helt nytt kök, väggar & tak samt parkettgolv. Innanför entrén finner vi goda förvaringsmöjligheter i form av två inbyggda garderober. Vidare finner vi badrummet som är helkaklat med klinkergolv, elektrisk handdukstork samt badkar. I anslutning till badrummet finnes en garderob/ linneskåp. Vidare finner vi allrummet med sovalkov och goda utrymmen för ytterligare möblemang såsom soffgrupp och/eller skrivbord. Den öppna planlösningen erbjuder god förbindelse mellan allrum, matplats och kök. Köket är stilrent och nybyggt 2024 och erbjuder moderna och funktionella arbetsytor samt gott om förvaringsutrymme i både över- och underskåp.

Denna bostad är belägen i en charmig 50-talsfastighet som har bevarat sin autentiska karaktär med vackra detaljer såsom stenfönsterbänkar, samtidigt som den har moderniserats med smakfulla ytskikt och inredning. Fastigheten är väl underhållen av föreningen med ny hiss och nya maskiner i tvättstugan, gemensamma utrymmen inkluderar en trevlig innergård, cykelförråd, föreningslokal samt övernattningslägenhet. Dessutom finns det källarförråd till förfogande för föreningens medlemmar.

Läget är lugnt och trivsamt i Luthagen med bekvämt gångavstånd till shopping, service och nöjen i stadskärnan samt närhet till grönområden, promenadstråk längst fyrisån, skolor och universitetsinstitutioner. Bussförbindelser finns i området och det är även en kort promenad eller cykeltur till centralstationen, som ligger drygt en kilometer bort.

Missa inte chansen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare för denna bostad redan idag!

Karta för Götgatan 12b

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-framre-luthagen-uppsala-kommun-gotgatan-12b-21370434

Avstånd till vatten: 150

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75315

Lämna en kommentar