Göte Turessons väg 7A – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Göte Turessons väg 7A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 35 m²
  • Byggår:

Ring mäklaren för privatvisning!
Lägenheten säljs till ett FASTPRIS, vilket innebär att ingen budgivning kommer förekomma!

Välkommen till denna moderna lägenhet, där bekvämlighet och stil möts. Här erbjuds en genomtänkt planlösning med en rymlig hall utrustad med avhängningsmöjligheter på en praktisk hatthylla och generös förvaring i en garderob. Allrummet är väl tilltaget och rymmer både en bekväm soffgrupp, matplats och en säng för en mångsidig användning.
Från allrummet leder en dörr ut till lägenhetens balkong där du kan njuta av frisk luft och en trevlig utsikt. Köket är komplett utrustat med moderna bekvämligheter såsom diskmaskin, induktionshäll och kyl/frys för att göra matlagningen till en njutning. Badrummet är stilrent inrett och erbjuder en bekväm dusch samt en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet.

Ultuna är ett område som ligger ca sex kilometer söder om Uppsala centrum. I området är cykeln det populäraste transportmedel och det tar er ca 20 – 25 minuter från centrala delarna av Uppsala. Närmaste busshållplats ligger på Uppsala Veterinärvägen endast någon minut från huset. Till granne har ni SLU och Friskis & Svettis. I närområdet Sunnersta finns en livsmedelsaffär och pizzeria när ni inte har tid att laga middag hemma.

Karta för Göte Turessons väg 7A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-ultuna-uppsala-kommun-gote-turessons-vag-7a-21320883

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75659

Lämna en kommentar