Göte Turessons väg 72 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 6 850 000 kr

Beskrivning av Villa Göte Turessons väg 72

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 141 m²
  • Byggår: 2020

Fantastiskt läge långt in efter lugn återvändsgata och med bakgården i bästa västerläge med underbar kvällssol. Huset har en tilltalande planlösning om drygt 140 kvm och är fördelade på två plan. Entréplanet erbjuder trevliga umgängesytor genom den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Köket är mycket påkostat med bänkskiva av komposit sten och bra vitvaror. Här finns även fördelen med separat tvättstuga som erbjuder bra tvättmöjligeter, arbetsbänk, förvaring och praktiskt tvättnedkast från det övre planet. Entréplanet har även ett sovrum. Trappan upp till övervåningen ligger smart placerad längre in i bostaden för att slippa dra upp grus till den övre våningen. Övre planet har 3 bra sovrum, ett allrum och en rymlig klädkammare. Stort och fint helkaklat badrum med bastu. Förråd om ca 7 kvm utanför bostaden samt plats för två bilar på den egna uppfarten, varav ena i carporten.

Energisnålt hus som värms upp med frånluftsvärmepump. Här är det bara att flytta in och njuta av lugnet då huset endast är fyra år och i ett mycket fint skick. Här kan du tillbringa tid med att faktiskt få sitta ner och bara njuta av livet. Alla fönster på baksidan har el styrda markiser och utanför vardagsrummet sitter det en stor terrassmarkis som ger ett skyddande tak soliga dagar.

Det perfekta hemmet för dig som vill bo tryggt, enkelt och lugnt med både service och skolor inom kort räckhåll! I området finns en stor lekplats och många fina promenadvägar. Den populära gula stigen går endast ett stenkast bort och tar dig ut till Lyssnarängenbadet eller båten vid Skarholmen.

Karta för Göte Turessons väg 72

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-ultuna-uppsala-kommun-gote-turessons-vag-72-21345009

Avstånd till vatten: 1400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75659

Lämna en kommentar