Gösta wahlströms väg 7 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gösta wahlströms väg 7

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 50 m²
  • Byggår:

Välkommen till ert nya hem i det fridfulla och charmiga Rickomberga. Här erbjuder vi en fantastiskt trivsam och välskött 2-rumslägenhet!
Med generösa och hemtrevliga rum samt härliga sällskapsytor finns här allt ni behöver för att trivas.

Denna lägenhet präglas av en välplanerad planlösning och ljusa, inbjudande rum. De mysiga sovrummet ger gott om plats för säng och förvaring samt utgång till en uteplats med kvällssol. Lägenheten har också en walk in closet med gott om förvaring i snygg belyst förvaringslösning. Vardagsrummet är det perfekta stället att umgås med familj och vänner eller bara koppla av efter en lång dag. Här finns utgång till stor uteplats med förmiddagssol. Samt ett helkaklat badrum med golvvärme, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten erbjuder inte bara trivsamma rum utan även två uteplatser där ni kan njuta av de vackra omgivningarna och frisk luft. Perfekt för att njuta av ert morgonkaffe eller svalka er på sommardagar.

Bostaden som nu saluförs är belägen i Rickomberga. Hela området genomsyras av en trygg och avkopplande atmosfär och det är lätt att fatta tycke för dess charm. I närheten finner ni några av Uppsalas bästa förskolor och skolar, några att nämna är Tiundaskolan och Eriksskolan. Här bor ni med närhet till allt det bästa som centrala Uppsala har att erbjuda, både i vardagslivet och för fritidsaktiviteter.
Vid Stabbyskogen finner ni inbjudande motionsstråk, vintertid kan ni även hoppa på längdskidorna och åka vidare.

Detta är ett strålande läge även för er som pendlar, oavsett om ni pendlar med bil, cykel eller kommunalt. Närmste busshållplats ligger på Luthagsesplanaden bara en minut bort.

Med bil från E4:an tar man sig enklast till Polhemsgatan 2 via Bärbyleden och från Uppsala centrum rekommenderas Luthagsleden. Riksväg 55 från Enköping ansluter endast ett par hundra meter till Luthagsleden sydväst om vårt område.

Välkommen på visning!

Karta för Gösta wahlströms väg 7

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-rickomberga-uppsala-kommun-gosta-wahlstroms-vag-7-21281014

Avstånd till vatten: 1600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75231

Lämna en kommentar