Gösta wahlströms väg 2C – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.095.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gösta wahlströms väg 2C

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 55 m²
  • Byggår: 2022

Välkommen till denna smart planerade gaveltrea med balkong mot den lugna och gröna innergården. Planlösningen fördelar sig på hall med förvaring via skjutdörrsgarderob, vardagsrum och kök i öppen planlösning, två sovrum varav ena med garderob samt helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin. Snabbt tillträde möjligt!

Bostaden finns i den av JM nybyggda föreningen Rickomberga Backe 3, ett lugnt kvarter nära natur och med cykelavstånd till city. Här kan du koppla av hemma på balkongen, samtidigt som du har nära till all service du behöver. Föreningens hus är Svanenmärkt vilket dels innebär välisolerade bostäder med lägre energianvändning än byggnormen, men även god ventilation, låga bullernivåer och goda dagsljusförhållanden. Till de gemensamma utrymmena hör bilplatser i parkeringsgarage under huset som nås med hiss. Där finns även källarförråd som tillhör lägenheten samt cykel- och barnvagnsförråd.

Gemensam fin innergård med sittplatser och planteringar. Föreningen har även solceller installerat på taken som komplement till energiförbrukningen i föreningens allmänna utrymmen. I Rickomberga är det nära till grönområden i Stabbyskogen där elljusspår, motionsslingor och strövområden finns. Även gångavstånd till universitet, förskola och skola. Till city cyklar man eller tar bussen som har täta turer och busshållplats inom kort gångavstånd. Vardagligservicen finner du närmast i Luthagen, vid Mimmi Ekholms Plats eller Stenhagen. Varmt välkommen på visning!

Läs mer om Rickomberga Backe 3 på JMs projektsida: https://www.jm.se/uppsala-lan/uppsala-kommun/rickomberga/rickomberga-backe-3/

Karta för Gösta wahlströms väg 2C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-rickomberga-uppsala-kommun-gosta-wahlstroms-vag-2c-20262156

Avstånd till vatten: 1500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75231

Lämna en kommentar