Gösta Wahlströms väg 2C – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gösta Wahlströms väg 2C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 59 m²
  • Byggår:

Välkommen till denna fantastiska nyproducerade lägenhet i det eftertraktade området Rickomberga-Luthagen i Uppsala. Denna moderna och stilfulla bostad är perfekt för den som söker det där extra när det kommer till kvalitet, design och komfort. Ta chansen och bli första ägare till denna bostad!

Lägenheten erbjuder en smart planerad och yteffektiv boyta som skapar en luftig och öppen känsla. Det välkomnande vardagsrummet är ljust och inbjudande med stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger en trevlig atmosfär. Här finns utrymme för bekväma möbler och en mysig sittgrupp.

Det stilrena köket är en dröm för den matlagningsintresserade med sin moderna design och högkvalitativa vitvaror. Här finns gott om förvaringsutrymme och arbetsyta för att underlätta matlagningen och organiseringen.

Lägenheten har också ett rymligt sovrum med gott om plats för en säng och förvaring. Den stilfulla och lyxiga känslan fortsätter även i badrummet, som är utrustat med exklusiva materialval och moderna bekvämligheter. Badrummet har dusch, wc, kommod, kombimaskin med mera.

Lägenheten har också en härlig balkong där du kan njuta av solen och den vackra omgivningen. Det är ett perfekt utrymme för att odla växter, njuta av en kopp kaffe eller umgås med nära och kära.

Boendet ligger i ett attraktivt område med närhet till allt du kan tänkas behöva. Du har goda kommunikationer, med bussförbindelser i närheten. Det finns även gott om grönområden, promenadstråk och parker, perfekt för den som uppskattar naturen och friluftslivet.

Sammanfattningsvis är denna nybyggda lägenhet en perfekt kombination av stil, komfort och funktionalitet. Här kan du skapa ditt drömhem i en modern och trivsam miljö. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad i en av Uppsalas mest attraktiva stadsdelar.

Karta för Gösta Wahlströms väg 2C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-rickomberga-luthagen-uppsala-kommun-gosta-wahlstroms-vag-2c-21362265

Avstånd till vatten: 1500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75231

Lämna en kommentar