Gnejsvägen 4A – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 275 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gnejsvägen 4A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 26,1 m²
  • Byggår: 1961

Varmt välkommen till Gnejsvägen 4A, en bostad med eleganta kulörer och smart planlösning. Du stiger in i en ljus hall med rymlig garderobsvägg för optimal förvaring. Stilrent kök med vita skåpsluckor, och ett rymligt allrum som inbjuder till umgänge med plats för säng, soffa och matbord. Helkaklat badrum med badkar för extra komfort. Föreningen tillhandahåller två källarförråd till lägenheten.

Brf Gnejsgårdarna är en välskött föreningen som kännetecknas av en låg belåningsgrad (endast lån/kvm om 2 322 kr) och långt bundna räntor på sina lån vilket innebär ekonomisk trygghet. Här har många stora renoveringar redan gjorts. Som medlem erbjuds tvättstuga, cykelförvaring i källaren och en grönskande innergård.

Här bor du i ett naturnära område i Eriksberg. En kort promenad från bostaden finns Västertorg med all typ av önskvärt närservice som exempelvis mataffärer, restauranger, apotek och vårdcentral. I anslutning till bostaden finns fantastiska Hågadalen och Stadsskogen som bjuder in till friluftsliv samt härliga motionsspår, året om. Precis utanför bostaden finns god kommunikation med stadsbuss nr 2, 12 och 30 som tar er till centrum, Akademiska likväl som diverse universitetsinstitutioner som bl.a. Ångströmlaboratoriet och BMC

Välkommen på visning!

Karta för Gnejsvägen 4A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-eriksberg-uppsala-kommun-gnejsvagen-4a-21359684

Avstånd till vatten: 3000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75242

Lämna en kommentar