Gluntens gränd 4B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gluntens gränd 4B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 41 m²
  • Byggår: 1934

Nu ges tillfället att förvärva en smakfull lägenhet i denna anrika 30-talsfastighet med hiss.

Denna charmiga och välplanerade 2-rok lägenhet är belägen i ett av Främre Luthagens mest eftertraktade områden. Med en nyligen genomförd renovering erbjuder den en stilren och modern atmosfär kombinerad med tidstypiska detaljer.

Köket är nyrenoverat och utrustat med högkvalitativa material, inklusive en diskmaskin för ökad bekvämlighet. Den vägghängda fläkten bidrar till både effektiv ventilation och en snygg, minimalistisk design. Köksbänken i kompositmaterial är både snygg och lätt att rengöra, vilket gör matlagningen till en trevlig upplevelse.

Det rymliga vardagsrummet är ett fantastiskt utrymme med vacker fiskbensparkett och generös takhöjd. Från vardagsrummet når man den soliga balkongen som vetter mot en lugn och grönskande innergård, perfekt för avkoppling och social samvaro.

Sovrummet är omsorgsfullt utformat med en stor klädkammare som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Här finns även plats för en 160 cm bred säng och de tidstypiska detaljerna skapar en härlig känsla.

Badrummet har under de senaste åren utrustats med ny duschdörr samt en kombimaskin för tvätt och torkning.

Sammanfattningsvis är detta en lägenhet som erbjuder både stil, komfort och funktion. Med dess bekväma läge och moderna bekvämligheter är det här ett perfekt hem för den som söker det bästa av boende i Främre Luthagen.

Till lägenheten tillhör ett källarförråd och ett vindsförråd.

Brf Borgen är en välskött förening med stora delar av lån bundna en längre tid på låg ränta. I föreningen kan ni med fördel njuta av den lummig och insynsskyddad innergård i härligt solläge!

I hjärtat av Luthagen har du nära till allt – vackra promenadstråk och natur men samtidigt citykärnan och Uppsalas uteliv. Denna trevliga stadsdel har du direkt närhet till Uppsala Universitet, Ekonomikum och studentnationer, men också med matbutiker, restauranger och museer strax intill. Precis utanför fastigheten ligger Vasaparken som är en populär samlingsplats både sommar som vinter. Söker du efter ett boende med ett centralt läge med närhet till allt har du hamnat rätt!

Varmt välkomna på visning. Anmäl ert intresse hos ansvarig mäklare.

Karta för Gluntens gränd 4B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-uppsala-uppsala-kommun-gluntens-grand-4b-21337696

Avstånd till vatten: 500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75313

Lämna en kommentar