Gimogatan 9 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gimogatan 9

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 87,5 m²
  • Byggår: 2016

Välkommen till denna trevliga 3:a (ursprungligen 4:a) med hörn läge och två balkonger i olika väderstreck. Här har ni bra ljusinsläpp och en tilltalande planlösning där kvadratmetrarna tillåter annan planlösning för ytterligare sovrum. Stilrena materialval och ekparkettgolv. Sällskapsytan består av ett vardagsrum med plats för soffgrupp och utgång till den större balkongen. Köket är rymligt med matplats, all maskinell utrustning du kan tänkas behöva finns på plats. Två bra sovrum med gott om plats för säng och annat möblemang, från ena sovrummet nås den mindre balkongen. Fräscha badrum varav ena med dusch och det andra också med dusch men även tvättmaskin och torktumlare samt förvaring genom väggskåp. Bostaden har dessutom goda förvaringsmöjligheter i hallen genom skjutdörrsgarderob samt ett externt källarförråd.

Soliga dagar spenderar man gärna på balkongerna, här finns gott om plats för möblemang samt egna planteringar i krukor. Bostadsrättsförening som färdigställdes under år 2018 med gemytlig innergård som förutom gemensamma utemöbler under pergola har lekplats med lekvänligt underlag och buskage. Extern förvaring, invändiga cykelförråd, barnvagnsförråd och garage med gott om plats för bilen, samtliga placerade i källarplan.

I närområdet finns elljusspår och fina promenadstråk i Stabby Prästgård, Stabby Backe och Stabbyskogen. Trivs ni vid vatten så finns mysiga promenadstråk även längs Fyrisån. Det finns tre förskolor inom ett avstånd på ca 500 meter och det är nära skolor upp till gymnasieåldern. Torget Mimmi Ekholms plats finns alldeles runt hörnet och erbjuder bl a gym, tre restauranger, apotek, vårdcentral, postutlämning, mysigt café, frisör och välsorterad mataffär. Uppsalas stadskärna med allt vad den har att erbjuda är endast 15 minuters cykeltur bort.

Karta för Gimogatan 9

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3,5rum-stabby-uppsala-kommun-gimogatan-9-21325353

Avstånd till vatten: 800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75220

Lämna en kommentar