Gimogatan 8B – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gimogatan 8B

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 85 m²
  • Byggår: 2015

Välkomna till den här ljusa välplanerade trean med fina ytskikt. På tredje våningen kliver ni in i en välkomnande hall med gott om förvaring. Bakom skjutdörrar finns bra med plats för ytterkläder, väskor och skor. I hallen finns också lägenhetens klädkammare smidigt placerad. Vardagsrummet och köket har en delvis öppen planlösning, där vardagsrummet är stort med härliga fönster och fint ljusinsläpp. Utgång till lägenhetens ess i rockärmen, den fina balkongen där du har sol hela eftermiddagen. Köket är ljust och luftigt och har många bänkytor och gott om skåp och lådor, matplatsen är i öppen planlösning med vardagsrummet och den är fint placerad vid härliga fönster. Här möblerar ni lätt för 6-8 personer.

Lägenheten har två stora sovrum, ett i var ände av bostaden, här stör man inte varandra. I anslutning till masterbedroom ligger badrummet som är helkaklat med golvvärme. Utrustat med dusch, toalett, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Här finns även en praktisk arbetsbänk och det finns bra förvaringsmöjligheter i överskåp. Det större sovrummet har inbyggda garderober med spegelskjutdörrar som är väl tilltagna. Lägenheten har ljusa ytskikt och fina ekgolv, här är det som bäddat för att sätta sin egen prägel i val av inredning. Lägenheten har en större inre hall ett som jag beskrivit det, halvrum, med kreativt tänk kan bli en kontorsdel, biblioteksdel eller en lekyta för barn eller barnbarn. Idag är det möblerat med en säng och sängbord.

Brf Tegelbacken är en välskött förening, här bor du med hiss ifrån markplan. I källaren finns garage och lägenhetens förråd. Innergården är fin och här har byggherren tänkt till för att värna om social samvaro och gemenskap. Fasaderna är belysta och när naturen grönskar finns här både klätterväxter och blommande rabatter. Lekplats för barnen.

Läget är optimalt med närhet till den service du behöver i din vardag. Här bor du med fina promenad- och löparstråk direkt utanför dörren. Gillar du motion, finns ett utegym i Librobäck och i Fyrishov finns simhall, äventyrsbad, gym, gymnastik, aikido mm. Runt hörnet ligger Stabbyskogen och du har även Rödbo skogen nära åt andra hållet. Här bor ni på ett bekvämt avstånd från citykärnan, med närhet till allt tänkbar service. Förskolor och skolor finns i närheten, liksom matvarubutiker. Kommunikationen är bra både med buss och bil. Härifrån cyklar du ner till centrum på 8 min, hem på 10 för då kan det ju kanske vara något inköp som också ska med hem.

Tillträde efter överenskommelse. Snabbt tillträde kan ordnas.

Varmt välkomna på visning! Anne Weyde – Din mäklare genom livet.

Karta för Gimogatan 8B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-luthagen-uppsala-kommun-gimogatan-8b-20979575

Avstånd till vatten: 750

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75220

Lämna en kommentar