Gimogatan 8A – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 845 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gimogatan 8A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 35 m²
  • Byggår: 2015

Välkommen till Gimogatan 8A!

Nu har du möjlighet att förvärva denna moderna och ljusa 1,5:a i det populära området Luthagen/Börjetull. Här känner du fortfarande av den fräscha nyproduktionskänslan.

Bostaden erbjuder en inbjudande hall med gott om förvaringsutrymme samt ett stilrent badrum utrustat med dusch och tvättmaskin. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en social och trivsam miljö, perfekt för umgänge även under matlagningen. Intill vardagsrummet finns en rymlig sovalkov, och från vardagsrummet har du tillgång till en trevlig balkong med utsikt över föreningens innergård. Lägenheten har genomgående ljusa väggar och parkettgolv som bidrar till en luftig och fräsch känsla.

Området är lugnt och barnvänligt med närhet till vackra promenadstråk längs Fyrisån samt gång- och cykelvägar som leder till centrum och stationen. I närområdet finns Fyrishov, livsmedelsbutiken Nelins och Mimmi Ekholms torg med apotek, gym, restauranger och en ICA-butik. Läget är idealiskt för pendling med Bärbyleden som snabbt tar dig till E4:an. Resecentrum når du på cirka 10 minuter med cykel, och området har utmärkta kommunikationer med frekventa stadsbussar. Stabbyskogen, med sin härliga natur och fina löpspår, ligger också i närheten. Dessutom finns Klockarparken med stora grönytor, en stor lekplats samt flera förskolor och skolor inom kort avstånd.

Tillträdet är flexibelt.

Karta för Gimogatan 8A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1,5rum-uppsala-uppsala-kommun-gimogatan-8a-21350155

Avstånd till vatten: 750

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75220

Lämna en kommentar