Gimogatan 2D – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.595.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gimogatan 2D

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 80 m²
  • Byggår: 2017

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet på Gimogatan 2d, belägen i det attraktiva området Norra Luthagen. Här erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en perfekt miljö för umgänge och sociala tillställningar. Lägenheten har en boarea på 80 kvm och ligger på första våningen i en byggnad med hiss från markplan, vilket ger enkel tillgång till bostaden.

Det rymliga huvudsovrummet har plats för en dubbelsäng och förvaring, medan det andra sovrummet erbjuder en garderob och utrymme för en enkelsäng. Det stora badrummet är utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare, vilket ger en bekväm och praktisk vardag. Lägenheten har en uteplats med utsikt mot innergården och är riktad mot syd, vilket ger mycket ljus och en behaglig atmosfär.

BRF Smedjebackarna 2 grundades 2017 och är en stabil förening som erbjuder sina medlemmar en trygg och trivsam boendemiljö. Som boende i Norra Luthagen har du nära till stadskärnan med enkel tillgång till affärer, caféer och restauranger. Fyrishov, med simhall, gym och andra aktiviteter, ligger på gångavstånd och i närområdet finns flera parker för avkoppling och rekreation. Fyrisån med sina vackra promenadstråk är också nära, vilket ger en härlig känsla av natur och friluftsliv.

För barnfamiljer finns ett bra utbud av skolor och förskolor i gångavstånd, och för den som pendlar eller vill ta sig runt i staden erbjuder området enkel tillgång till kollektivtrafik med flera busslinjer. Norra Luthagen är ett område som passar både par, barnfamiljer och äldre, med dess närhet till stadens puls och samtidigt lugna och gröna omgivningar.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Karta för Gimogatan 2D

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-luthagen-uppsala-kommun-gimogatan-2d-20496155

Avstånd till vatten: 750

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75220

Lämna en kommentar