Gimogatan 2 D – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gimogatan 2 D

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 49 m²
  • Byggår: 2018

Välkommen till detta charmiga och stilrena hem som andas nyproduktion och som bjuder på fina inslag och lättmöblerade ytor. Tack vare att varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt lämpar sig lägenheten såväl för paret som för singeln med högt ställda krav. Planlösningen är luftig och bjuder in till härliga sammankomster för familj och vänner. Bostad färgsatt i äkta skandinavisk stil med ljusa kulörer som sval bas i kombination med fint parkettgolv och inslag som skapar atmosfär såsom öppen planlösning, köksinredning i vitt och stora fönsterpartier låter ljuset flöda fritt.
På den stora balkongen i rakt sydostligt läge fångar ni upp förmiddagens allra bästa soltimmar! Här ryms både möblemang och egna planteringar om så önskas. Belysning och trätrall som bonar in. Ni kan inte njuta av dagen på bättre sätt! Välskött förening som får bra hyresintäkter ifrån tre lokaler som hyrs ut till företag.

Vid det nya och närbelägna torget ”Mimmi Ekholms plats” i närområdet finns bl.a. apotek, en familjeläkarmottagning med drop-in, gym, ICA-affär, kafé och restauranger. Det finns även förskolor, skolor och lekplatser i området samt Nelins välsorterade mataffär. Naturen finns ”runt knuten” och du bor nästan granne med Stabbyskogen som har ett belyst motionsspår. Det är bekvämt cykelavstånd till city och det finns goda bussförbindelser med busslinjer som avgår/stannar alldeles utanför fastigheten mot bl.a. city och resecentrum.

För dig som pendlar med bil så tar du dig snabbt ut på Bärbyleden för vidare transport mot E4:an eller mot Enköping eller Sala. Vintertid brukar det finnas längd skidspår som börjar direkt utanför huset!

Hjärtligt välkomna på visning!

Karta för Gimogatan 2 D

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-norra-luthagen-uppsala-kommun-gimogatan-2-d-20453356

Avstånd till vatten: 750

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75220

Lämna en kommentar