Gerd Enequists gata 12A – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gerd Enequists gata 12A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 64 m²
  • Byggår: 2023

Välkommen till en rymlig och social gaveltvåa med fönster i två väderstreck och stor balkong!

De stora öppna sociala ytorna är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Föredrar du separat kök och vardagsrum kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i industristil.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning och gott om förvaring i en klädkammare. Från hallen når du bostadens helkaklade badrum, som erbjuder dusch, tvättmaskin och torktumlare med en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Köket och vardagsrummet i öppen planlösning erbjuder fint ljus från fönster i två väderstreck och är stort och socialt. Rummet passar perfekt för dig som gärna har vänner och familj över på middag. Matplatsen ger utrymme för socialt umgänge och ytterligare umgänge med plats för soffgrupp. Under sommarhalvåret kan du flytta ut din frukost till den trevliga balkongen. Utöver detta erbjuder bostaden ett rymligt sovrum med stort fönster och plats för kläder och skor i en garderob med praktiska skjutdörrar.

När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem. Din bostad utrustas med bland annat trestavig parkett, köksluckor från Marbodal och miljöklassade vitvaror från Siemens. Badrummen är helkaklade och utrustas med inredning från INR. Hela bostaden präglas av genomgående smakfulla färg- och materialval. – Här är allt noga uträknat och väl genomtänkt för att passa ett enkelt och modernt boende – Ett hem att trivas i!

I den nya stadsdelen Rosendal kan du få det bästa av två världar – kombinationen av stad och natur. Pausa vardagen och ta en avkopplande promenad i Stadsskogen och dess härliga natur. För den träningsintresserade finns idag två gym, utegym, löparbana, tennisbana och Uppsala danscenter i området. Vill du istället åt stadens puls och stora utbud har du centrala Uppsala på bekvämt cykelavstånd. Området erbjuder en mix av bostäder med spännande och nytänkande arkitektur, butiker, restauranger och service. Denna stadsdel ligger med kort avstånd från stadskärnan, i linje med Sveriges främsta kunskapsstråk: Uppsala Universitet, Sveriges Lantbruksuniversitet, Polacksbacken, BMC och Akademiska Sjukhuset. Fina gång- och cykelbanor och bra bussförbindelser tar dig enkelt och snabbt dit du vill. Optimalt pendlarläge med kort körsträcka till påfarten till E4:an som tar dig mot Gävle och Stockholm.

Vill du veta vilken inredning som är vald för just den här bostaden? – Varmt välkommen att anmäla ditt intresse och kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

OBS – Lägenheten på bild är vår stylade visningslägenhet på våning 5, bostaden som saluförs är alltså inte den på bilderna men likadan i storlek.

Karta för Gerd Enequists gata 12A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-rosendal-uppsala-kommun-gerd-enequists-gata-12a-20596786

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75257

Lämna en kommentar