Genvägen 8 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3.995.000 kr

Beskrivning av Villa Genvägen 8

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 103 m²
  • Byggår: 1955

Välkommen till denna fantastiska villa belägen på Genvägen i det charmiga samhället Björklinge! Här erbjuds du en drömlik tillvaro med en bostad som genomsyras av ljus och rymd. Med sina generösa 103 kvadratmeter och smarta planlösning känns hemmet både stort och välplanerat.

Det första som möter dig är den nyrenoverade interiören, där varje detalj är omsorgsfullt utvald för att skapa en modern och stilren atmosfär. Den mysiga kaminen ger en extra dimension av värme och ombonad känsla under kyligare kvällar.

Den trevliga uteplatsen, med sin optimala solposition, inbjuder till härliga stunder utomhus. Här kan du njuta av många soltimmar och umgås med familj och vänner i en lugn och fridfull miljö. För de små finns det gott om plats att leka och utforska på den barnvänliga tomten.

Läget är perfekt för dig som vill ha närhet till både natursköna områden och stadspulsen. Med nära till kommunikationer tar du dig smidigt till både Uppsala och Stockholm.

Denna villa har även blivit utrustad med moderna faciliteter som underlättar din vardag. Här finns allt du behöver för att trivas och leva bekvämt.

Björklinge är en idyllisk by belägen i Uppsala kommun i Uppland, Sverige. Med sin vackra omgivning av grönskande skogar och böljande landskap erbjuder Björklinge en fridfull tillflyktsort för invånare och besökare.

Den geografiska naturen är präglad av sina omgivande skogar och åkrar, vilket ger möjligheter till många naturupplevelser och utomhusaktiviteter såsom vandring, cykling och skidåkning under vintern. Många invånare njuter av de många promenadvägarna och cykelstigarna som slingrar sig genom det omgivande landskapet.

Samhället präglas av en harmonisk atmosfär och en känsla av gemenskap. Med en befolkning som består av både äldre generationer och unga familjer, finns det en mångfald av människor och erfarenheter som bidrar till en rik kulturell atmosfär.

Björklinge har också ett antal bekvämligheter och serviceinrättningar för sina invånare, inklusive en skola, förskola, matbutik och olika lokala företag. För dem som söker ytterligare bekvämligheter och underhållning ligger staden Uppsala inom bekvämt avstånd, vilket ger tillgång till ett brett utbud av shopping, restauranger och kulturella evenemang.

Historiskt sett har Björklinge en rik historia som sträcker sig tillbaka flera århundraden. Många historiska platser och byggnader finns att utforska, vilket ger insikt i områdets rika kulturella arv.

Sammanfattningsvis är Björklinge en charmig och mångsidig plats som lockar med sin natursköna skönhet, starka gemenskap och tillgänglighet till både natur och stadsliv. Det är en plats där invånarna kan njuta av det bästa av båda världar och där livet flödar i harmoni med naturen.

Så passa på att förverkliga din dröm om ett naturnära boende i denna underbara villa på Genvägen. Välkommen hem!

Karta för Genvägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-bjorklinge-uppsala-kommun-genvagen-8-21301405

Avstånd till vatten: 200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74361

Lämna en kommentar