Geijersgatan 25D – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 095 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Geijersgatan 25D

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 34 m²
  • Byggår: 1937

Med soligt läge i hjärtat av Luthagen finner du denna ljusa och väldisponerade lägenhet, vars charm genomsyras av 1930-talets karakteristiska detaljer. Den generösa takhöjden, de tilltalande fönsterbänkarna och det vackra trägolven är alla bidragande faktorer till bostandens unika karaktär.

Planlösningen är väldisponerad med en ljus och luftig hall som erbjuder gott om förvaring i flera inbyggda garderober. Det charmiga köket som delvis har renoverats för att nu kunna erbjuda bl.a. diskmaskin, har även en trevlig matplats med fönster och ljusinsläpp från kvällssolen. Det rymliga vardagsrummet har generösa ytor som lätt kan anpassas för soffa, säng, förvaringsmöbler och arbetsplats. Från vardagsrummet leder en dörr ut till din härliga balkong som badar i solen från sydväst och erbjuder en trevlig utsikt. Solläget kan knappast bli bättre på denna balkong och dessutom får både du och dina vänner plats här tillsammans.

Förvaringsbehovet tillgodoses med tre tillhörande förråd: ca 5 kvm, 5 kvm och 1 kvm.

Denna bostad är en del av en välkomnande förening med en vacker innergård som pryds av grönska, utemöbler och grillmöjligheter. Föreningen erbjuder även cykelförråd, lägenhetsförråd, tvättstuga och torkrum i källaren. Dessutom har den ett bekvämt läge nära centrum, livsmedelsbutiker, restauranger, studentnationer och flera av Uppsala universitets fakulteter. Vackra parker och grönområden finns också i närheten. Denna bostad är en utmärkt val för både studenter och förstagångsköpare.

Karta för Geijersgatan 25D

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-luthagen-uppsala-kommun-geijersgatan-25d-21332758

Avstånd till vatten: 800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75226

Lämna en kommentar