Geijersgatan 25B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Geijersgatan 25B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 65 m²
  • Byggår: 1937

Välkommen till en mycket charmig tvåa med balkong belägen i hjärtat av Luthagen.

Planlösningen erbjuder en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring i klädkammare, rymligt och ljust vardagsrum med vacker fiskbensparkett och målade väggar. Här finns utrymme för både matsalsbord och soffa. Från vardagsrummet nås balkongen som vetter mot föreningens innergård i ett solsäkert läge. Stort modernt kök i ljusa färger med all maskinell utrustning att önska. Utrymme för stor matplats. Luftigt sovrum med målade väggar och vitmålat trägolv. Här finns plats för dubbelsäng och förvaring i garderober. Badrummet med klinkergolv och kaklade väggar.

Lägenheten ligger i ett klassiskt 30-talshus vilket innebär en bostad med charmig originalkaraktär och fina detaljer som fönsterbänkar i sten, fiskbensparkett och högt i tak. Lägenhetsinnehavaren disponerar även två stycken källarförråd.

Läget är lugnt och trivsamt mitt i Luthagen, med bekvämt gångavstånd till shopping, service och krogliv i stadskärnan, liksom närhet till grönområden, skolor och flera universitetsinstitutioner. I området går flera bussar och det går även utmärkt att promenera eller cykla till centralstationen dit det är någon dryg kilometer.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna bostad, tillträde enligt ö.k!

Karta för Geijersgatan 25B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-luthagen-uppsala-kommun-geijersgatan-25b-21345247

Avstånd till vatten: 750

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75226

Lämna en kommentar