Garverigatan – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 999 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Garverigatan 26

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 72 m²
  • Byggår:

BraLokaler erbjuder gedigna lokaler byggda med innerväggar av massivträ (KLT).

Verksamhetslokal, lager, maskinhall eller båtförvaring? Du väljer själv!
BraLokaler erbjuder nu dig som företagare eller privatperson möjligheten att köpa en egen industrilokal i bostadsrättsform i en obelånad förening. Byggnaden är uppdelad i 16 st moduler, 13 st BYA 72 kvm, 2 st BYA 120 kvm och 1 st BYA 62 kvm. Den generösa takhöjden på ca 6,6 meter vid nock ger även möjlighet att bygga ett entresolplan vilket utökar den disponibla ytan. Varje enhet har en vikport som är 4,5 meter hög med fönster för bra ljusinsläpp. Kommunalt VA och el finns indraget till varje lokal och det är även förberett för fiber. Lokalerna har också golvbrunn med gemensam oljeavskiljare.

Som företagare eller privatperson ger en lokal i bostadsrättsform en betydligt lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är upp till var och en att bestämma hur lokalen ska inredas och förädlas – egen verksamhet, förvaring eller uthyrning?

Lokalerna är lämpade för en rad olika användningsområden som t.ex. produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och kontor. Det finns inga begränsningar och för den som söker större yta kan man med fördel köpa flera lokaler och anpassa dessa efter eget behov. Lokalerna lämpar sig även för förvaring av husvagn/husbil, båt, bilar eller annan hobby.

I månadsavgiften ingår: VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av bostadsrättsföreningen. Varje lokal står för sitt egna elabonnemang.

PORTAR
BraLokaler bygger sina lokaler med kraftigt utåtgående rambyggda portar ifrån Ajab smide. Portarna är 4,5 meter höga och 4,1 meter breda och har tre rader med glas. Gångdörr finns i ett av mittbladen.

NOCKHÖJD OCH YTTERTAK
BraLokalers konstruktion innebär en större volym och i sin tur ett bättre nyttjande av entresolplan tack vare en yttre nockhöjd om ca. 7 meter. Taket är uppgraderat för extra laster och möjliggör montering av solpaneler.

FÖRENING / GEMENSAMMA YTOR
Kostnader för vatten, försäkring och yttre underhåll ingår i månadsavgiften.

MELLANVÄGGAR / BRANDCELLER
BraLokalers mellanväggar har en färdig, bärande konstruktion att fästa entresolplan i via kraftiga KL-väggar (massiva träväggar), 120mm tjocka, med brandcellsgräns.

EL / VA / FIBER
Elinstallationer utförs med mätarblock och kabel som möjliggör att man kan säkra upp mer än 16 ampere. Lokalerna är förberedda för fiber. I stället för att ha ett eget abonnemang på vattenmätare ingår detta i månadsavgiften.

ASFALTERING / STAKET / GRIND
BraLokaler asfalterar ytorna runt byggnaderna och förbereder med kanalisering för framtida staket/grind.

Observera att objekten marknadsförs via Wästerhav Fastighetsmäkleris hemsida, men BraLokaler ansvarar för försäljningen.
Kontakta Christian Emanuelsson på BraLokaler för mer information, 0738-11 28 88 alt [email protected] och läs mer på Bralokaler.se.

Karta för Garverigatan

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-uppsala-kommun-garverigatan-26-21320944

Avstånd till vatten: 300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75228

Lämna en kommentar