Gårdskärsvägen 31 – 4 – Älvkarleby kommun

Utgångspris: 2 595 000 kr

Beskrivning av Villa Gårdskärsvägen 31

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 116 m²
  • Byggår: 1976

Välkommen till denna välplanerade enplansvilla med källare, belägen på stor tomt om 2861 kvm i charmiga Gårdskär. På entréplanet om 116 kvm ryms tre generösa sovrum, ett kök, WC, badrum och ett inbjudande vardagsrum. Den inglasade altanen, med utgång från både köket och vardagsrummet, blir en perfekt plats för samvaro och ett extra rum under sommarhalvåret.
Den nyrenoverade källaren på 110 kvm imponerar med sin stilrena design och smarta planlösning. Här erhålls en mysig gillestuga, sovrum med walk-in closet, tvättstuga, ett badrum, förråd samt matkällare och direkt utgång till garaget.

Utöver bostadshuset finns det även en charmig gammal ICA-butik, perfekt för den som drömmer om att starta eget. Omvandla den till ett mysigt café, en gårdsbutik eller en inspirerande ateljé. Byggnaden ger fastigheten en extra dimension och öppnar upp för många spännande möjligheter. Här finns även elgenerator.

Stor och plan gräsmatta finns att tillgå för lek och aktivitet eller trädgårdsentusiasten med sina oändliga möjligheter för odling. Skapa din egen oas med blomsterbäddar, grönsaksland och fruktträd – och det finns ändå gott om plats för både avkoppling och kreativitet.

Här kombineras ett bekvämt och modernt boende i en naturskön miljö med oändliga möjligheter. Missa inte chansen – anmäl ert intresse redan idag!

Karta för Gårdskärsvägen 31

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-gardskar-alvkarleby-kommun-gardskarsvagen-31-21354070

Avstånd till vatten: 1900

  • Älvkarleby kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 81493

Lämna en kommentar