Gärdesvägen 2C – 4 – Håbo kommun

Utgångspris: 2 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gärdesvägen 2C

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 81 m²
  • Byggår: 2018

*RING MÄKLAREN DIREKT FÖR EN PRIVAT VISNIG UNDER SOMMAREN*

Välkommen till denna härliga och välplanerade 4:a i Väppeby Äng!
Bostaden är belägen på nedre plan med härlig uteplats som även kan byggas ut om så önskas. Bostaden bjuder på en härlig känsla av ljus och rymd. De tre sovrummen erbjuder gott om utrymme för hela familjen eller för att skapa hemmakontor eller hobbyrum.

Köket och vardagsrummet är förenade i en modern öppen planlösning, perfekt för social samvaro eller att hålla koll på barnen medan du lagar mat. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt stor duschplats. Handfat med kommod i vitt samt bra förvaringsmöjligheter ovan den praktiska arbetsbänken. I hallen finns även en större klädkammare som ger extra förvaringsmöjligheter. Den härliga uteplatsen bjuder in till härliga stunder i solen. På framsidan vid entrén finns plats för ett cafébord där man kan avnjuta frukost i morgonsolen.

Med eget förråd och parkering på gården är det en rymlig och praktisk bostad för hela familjen.

Förskolan och fotbollsplanen runt hörnet gör detta till ett idealiskt område för barnfamiljer. Och med Bålsta centrum inom promenadavstånd finns allt du behöver av butiker, service och kommunikationer nära till hands. Med en busshållplats bara 100 meter bort är det dessutom enkelt att ta sig runt i området eller vidare till andra destinationer.

Den här bostaden har verkligen allt för en bekväm och trivsam vardag.

Kontakta mäklaren för mer information och när det är dags för visning!

Karta för Gärdesvägen 2C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-balsta-vappeby-ang-habo-kommun-gardesvagen-2c-21327684

Avstånd till vatten: 1100

  • Håbo kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74636

Lämna en kommentar