Gammelhusgatan 1C – 3 – Östhammars kommun

Utgångspris: 1 295 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gammelhusgatan 1C

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 79 m²
  • Byggår: 1967

Nu saluförs denna fräscha och trivsamma lägenhet om tre rum och kök i Östhammars centrala kvarter!
Bostaden håller en genomgående hög standard och präglas av stilrena materialval, väldisponerade ytor samt en inglasad balkong i ett härligt läge.

I bostaden möts ni av en välkomnande hall med gott om förvaringsutrymmen. Från hallen når ni bostadens luftiga vardagsrum med ett rikligt ljusinsläpp tack vare dess generösa fönsterpartier. I direkt anslutning finner ni utgången till den trivsamma inglasade balkongen med plats för sittgrupp. Här ifrån når ni även det ena rymliga sovrummet.

Bostaden erbjuder även ett stilrent kök med gott om plats för matlagningskreativitét samt sociala tillställningar, ett rymligt badrum med tvättmaskin samt ett ytterligare sovrum med gott om förvaringsmöjligheter.

Här bor ni i Östhammars centrala kvarter med närhet till allt som staden har att erbjuda. På ett behagligt promenadavstånd når ni det vackra sjötorget med dess restaurangutbud, gågatan med dess vackra bebyggelser samt Östhammars busstation för dig som önskar pendla till närliggande orter. Här har ni även närhet till vackra promenadstråk längs sjön. Passa på att njuta av stadens lugna och behagliga atmosfär!

Denna bostad upplevs bäst på plats. Varmt välkomna på visning!

Anmäl ert intresse till ansvarig fastighetsmäklare Jesper Staring för att säkerställa att ni tar del av all information.

Karta för Gammelhusgatan 1C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-osthammar-osthammars-kommun-gammelhusgatan-1c-21352108

Avstånd till vatten: 250

  • Östhammars kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74233

Lämna en kommentar