Gamla Uppsalagatan 125 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.695.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gamla Uppsalagatan 125

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 41 m²
  • Byggår: 2019

Varmt välkomna till denna lättskötta och stilfulla lägenhet på våning 4 av 4, belägen i hörnläge med en trivsam balkong. Lägenheten öppnar upp till en välplanerad dynamik, inklusive vardagsrum med plats för soffgruppen, arbetsplats och matplats. Sovrummet är omsorgsfullt utformat med en praktisk garderobslösning och utrymme för en dubbelsäng. Det fräscha och rymliga badrummet är komplett med tvättmaskin för extra bekvämlighet.

Köket imponerar med bra arbetsytor och gott om förvaring, medan en rymlig klädkammare bidrar till den smarta och effektiva planlösningen.

Bostadsrättsföreningen Lilium stoltserar med en modern fastighet från 2019, som omfattar totalt 109 lägenheter. Denna lägenhet har genomgått noggrant planerade mindre renoveringar, vilket resulterat i en optimal planlösning och en tilltalande utformning som verkligen sticker ut i mängden.

Området ligger fördelaktigt mellan Gamla Uppsala och Nyby med närhet till vackra parker och naturområden. Eftersom denna lägenhet är belägen högst upp i byggnaden, erbjuds en unik utsikt. Ett stenkast bort hittar ni bekvämligheter vid Willys eller Gränby Centrum för shopping och service. För pendlare är läget optimalt med närhet till E4:an och regelbundna bussförbindelser in till Uppsala Centrum.

Varmt välkomna att utforska denna bostad på Gamla Uppsalagatan 125!

Karta för Gamla Uppsalagatan 125

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-gamla-uppsala-uppsala-kommun-gamla-uppsalagatan-125-21284330

Avstånd till vatten: 1800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75441

Lämna en kommentar