Galeonsvägen 24B – 6 – Enköpings kommun

Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Galeonsvägen 24B

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 146 m²
  • Byggår: 2021

Terrass i utmärkt solläge – Carport med laddbox – Promenadavstånd till badstranden

Få bostäder kan stoltsera med samma nivå av standard när det kommer till trivsel, materialval och närmiljö. Den moderna och eleganta stilen med smart planlösning, mysig trädgård och stor terrass som passar både den lilla och stora familjen formar ett hem med förutsättningar att stortrivas. Det kombinerade kök- och vardagsrummet med utgång till altanen och trädgården är inte bara väldigt socialt, det utgör bostadens absoluta mittpunkt. Bottenplan har även tydligt praktiska element med groventré, väl tilltaget badrum och kontor. Övervåningen utgörs av tre sovrum, badrum och stort allrum. Från allrummet når du den underbara terrassen i ypperligt solläge.

Parkera bilen i den direktanslutna carporten där du kan ladda din elbil och njut av ett bekvämt liv med kedjehus i bostadsrättsform. Här kan du få det bästa av två världar! Närhet till Mälaren i en expansiv stadsdel ca 5 km från Enköping. Välkommen hem!

Bredsand är ett trevligt område som erbjuder nya som gamla, stora som små villor och radhus. Synnerligen barnvänligt med närhet till Norlandia förskola Bredsand samt Storskogens förskola. Från Bredsand hittar du bra upplysta gång- och cykelbanor som enkelt tar dig runt i området, till Mälaren eller in till stadskärnan. Härifrån finner du även stadsbussarna med flera bussturer dagligen. Här finns Enköpings största friluftsbad med en lång sandstrand och stora gräsytor. Badet är långgrunt och passar bra för barnfamiljer. Ett uppskattat hundbad finner man strax bortom det allmänna badet. I anslutning till Bredsand camping och badplats finner man även en kiosk och restaurang.

Vintertid då isarna bär är Mälaren utmärkt för långfärdsskridskor. Flera skridskobanor plogas upp på olika ställen. Friluftsfrämjandet har sin stuga här med möjlighet att hyra långfärdsskridskor eller gå en tipspromenad både sommar och vinter. Är du sugen på att vandra så går Upplandsleden förbi här. Kajakomat finns vid Bredsandsbadet där man kan hyra kajak och SUP via en app. Enköping är en charmig stad med ett rikt kultur- och föreningsliv. Här finns alla bekvämligheter du kan behöva, såsom skolor, förskolor, mataffärer och restauranger. Stadens centrala läge gör det enkelt att pendla till både Stockholm, Uppsala och Västerås med tåg eller bil. Enköping är även känt för sina vackra parker och grönområden, som ger staden en grön och inbjudande karaktär.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning och uppleva denna fantastiska villa och området Bredsand! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Karta för Galeonsvägen 24B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-6rum-bredsand-enkopings-kommun-galeonsvagen-24b-21365339

Avstånd till vatten: 600

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74948

Lämna en kommentar