Fyrisvallsgatan 8 A – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fyrisvallsgatan 8 A

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 117 m²
  • Byggår: 2010

Välkomna till en mycket trevlig och socialt planerad 4,5:a i fint skick med flexibel planlösning, där man med enkla medel kan sätta upp en vägg för ett extra rum.

Bostadens 117 kvm fördelar sig på ett kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning, med rymliga ytor där hela familjen får plats att samlas. Bästa möjliga ljusspridning genom hela lägenheten med stora fönster i både norr och söder genom hela kök och vardagsrumsdelen. Här kan ni laga middag samtidigt som ni är sociala med era gäster. Tre bra sovrum, där samtliga har plats för dubbelsäng. Gott om förvaring i garderober samt i hallen där det finns en klädkammare. Helkaklat duschrum samt ett stort och fint helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin/torktumlare. Genomgående fina ytskikt och trestavigt ekparkettgolv.

Mycket välmående bostadsrättsförening med låg belåning, hiss direkt från markplan, lummig innergård med lekplats och möblemang. Det finns gemensam tvättstuga att nyttja, festlokal/övernattningsrum, gemensam dusch/wc och sopsortering lättillgänglig invid husets entré, bra cykelförvaring in- och utvändigt och busshållplats i närheten. Bo nära allt vad Uppsala stad kan erbjuda med 5 minuters cykelväg till både citykärnan och rofylld miljö i Gamla Uppsala, njut av långa promenader längs Fyrisåns vackra årum och uppskatta närheten till motorvägens påfart.

Karta för Fyrisvallsgatan 8 A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-luthagen-uppsala-kommun-fyrisvallsgatan-8-a-21338235

Avstånd till vatten: 550

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75220

Lämna en kommentar