Fyrisvallsgatan 10A – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.695.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fyrisvallsgatan 10A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 29 m²
  • Byggår: 2021

!!FASTPRIS!!
//Trevlig balkong//Lyxiga materialval//Gemensam lounge & takterass//

Välkommen att trivas i ett modernt boende i trevliga och gröna Luthagen i ett nybyggt hus med allt du kan önska! I Brf Solitär möts du av ett grand hus med många gemensamhetsytor såsom en stor lounge med takterrass, grön innergård med härliga yogadäck där du kan njuta av soltimmar samt en unik tvättstuga med sällskapspel. Det smarta garaget har inte bara plats för din bil och cykel utan rymmer även ytor för tvätt, cykelfix och en liten verkstad.

Den optimalt planerade lägenheten lämnar inget till slumpen utan varje kvadratmeter är smart genomtänkt och den specialbyggda bokhyllan delar naturligt av rummets sovdel och sällkapsdel. Ett fantastiskt kök i dova färger med plats för mycket förvaring. Från köket nås lägenhetens trevliga balkong med stora fönsterpartier. Ett stort och helkaklat badrum med mörka detaljer ger vardagen det lilla extra.

I luthagen bor du som granne med Uppsala city och därmed närhet till studentlivet såsom nationer och universitetet. För dig som gillar naturen så finns det trevliga promenadstråk och stora gröna fält i närheten av lägenheten. All tänkbar service som mataffärer, apotek, gym, restaurang mm.

Anmäld ditt intresse redan idag till ansvarig mäklare!

Karta för Fyrisvallsgatan 10A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-luthagen-uppsala-kommun-fyrisvallsgatan-10a-19731196

Avstånd till vatten: 600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75220

Lämna en kommentar