Fyrisvallsgatan 10 A – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.575.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fyrisvallsgatan 10 A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 29 m²
  • Byggår: 2021

Välkommen till Fyrisvalssgatan 10a! Här erbjuds du möjligheten att trivas i ett modernt och bekvämt boende i det trevliga och gröna området Luthagen.

Varje kvadratmeter är genomtänkt och optimerad för att ge en smart och funktionell livsmiljö. Lägenheten är utformad med omsorg och har en specialbyggd bokhylla som naturligt delar av rummet i en sovdel och en sällskapsdel. Det fantastiska köket erbjuder gott om förvaringsutrymme. De stora fönsterpartierna i köket ger en härlig ljusinsläpp och ger dig även direkt tillgång till lägenhetens trevliga balkong. Badrummet är rymligt och stilfullt, med en modern design där mörka detaljer ger en elegant touch. Här finner du alla bekvämligheter du kan önska, och den helkaklade ytan ger en lyxig känsla.
Brf Solitär är en förening där du kommer att bli imponerad av det ståtliga huset och dess många gemensamma utrymmen.

Med en unik och praktisk tvättstuga kan du tvätta dina kläder samtidigt som du kan njuta av sällskapsspel eller en trevlig pratstund med grannarna. En tvättstuga för drop-in och en bokningsbar.
För de som har bil och cykel erbjuder det smarta garaget praktiska lösningar. Här finns gott om plats för din bil och cykel, och det finns även utrymmen för tvätt och underhåll av cyklar. Du kan till och med använda den lilla verkstaden för att utföra enklare reparationer och projekt. Föreningen har även ett större loungeutrymme på översta våningen för att kunna anordna speciella tillfällen eller bjuda in vännerna. I bostadshusets byggnad finns det en trevlig restaurang.


I bostadshusets byggnad finns det en trevlig restaurang. Vid det nya och närbelägna torget ”Mimmi Ekholms plats” i närområdet finns bl.a. apotek, en familjeläkarmottagning med drop-in, gym, ICA-affär, kafé och restauranger. Det finns även förskolor, skolor och lekplatser i området samt Nelins välsorterade mataffär. Naturen finns ”runt knuten” och du bor nästan granne med Stabbyskogen som har ett belyst motionsspår. Det är bekvämt cykelavstånd till city och det finns goda bussförbindelser med busslinjer mot bl.a. city och resecentrum, busshållplats finns på torget. För dig som pendlar med bil så tar du dig snabbt ut på Bärbyleden för vidare transport mot E4:an eller mot Enköping eller Sala. Vintertid brukar det finnas längd skidspår som börjar direkt utanför huset!

Varmt välkomna att boka in dig på visning!

Karta för Fyrisvallsgatan 10 A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-norra-luthagen-uppsala-kommun-fyrisvallsgatan-10-a-20108475

Avstånd till vatten: 600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75220

Lämna en kommentar